Neler Yeni

Yardım Newegg 600 TL Fazla Kesti

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co

Arkadaşlar normalde 13.122 TL yazıyordu ödeme kısmında ama nedense banka hesabımdan 13.781 TL kesti bunun nedeni ne olabilir ?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır

Arkadaşlar normalde 13.122 TL yazıyordu ödeme kısmında ama nedense banka hesabımdan 13.781 TL kesti bunun nedeni ne olabilir ?
Shipping kargo ? Vergi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen dua et gümrükte ekstra ödeme gelmesin

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Shipping kargo ? Vergi ?

1611269954336.png

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Shipping kargo ? Vergi ?

Kargo'da normaldi aga anlamadım ki.Ya sahibinden de bunlardan kaynıyor sordum falan vergi ödememişler memurun insiyatifine bağlıymış inşallah bana da çıkmaz

Shipping kargo ? Vergi ?

Bir de vergiyi ekliyor da hesaplıyor 2000 tl ekstra da koyuyor zaten

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Kargo'da normaldi aga anlamadım ki.Ya sahibinden de bunlardan kaynıyor sordum falan vergi ödememişler memurun insiyatifine bağlıymış inşallah bana da çıkmaz
İnşallah çıkmaz hacım , belki banka işlem ücreti kesmiştir diyeceğim ama bilmiyorum bi araştırmak gerek yada siteye yazmak gerek var mı İngilizcen ? Yardımcı olalım destek kısmı varsa , newegg kullanmadım hiç

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
İnşallah çıkmaz hacım , belki banka işlem ücreti kesmiştir diyeceğim ama bilmiyorum bi araştırmak gerek yada siteye yazmak gerek var mı İngilizcen ? Yardımcı olalım destek kısmı varsa , newegg kullanmadım hiç
Ben de anlayamadım valla 500 lirasında değilim sağsalim gelsin de.Sadece öyle bir aklıma takıldı sorayım dedim.Geçtim müşteri hizmetleri ile iletişime bakalım mail üzerinden işlem dekontunu göndereceğim.

[email protected] and add attention Irene to the subject
En son bunu dedi bu emaile atıcam ama ırene mırene tam anlayamadım

NITRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yavuz
İade edebilirsiniz. Durumu bildirin bence.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Ben de anlayamadım valla 500 lirasında değilim sağsalim gelsin de.Sadece öyle bir aklıma takıldı sorayım dedim.Geçtim müşteri hizmetleri ile iletişime bakalım mail üzerinden işlem dekontunu göndereceğim.

Konu başlığını seçerken dikkat edin buna benzer bi söylem

Benim anlamadığım şu 3000 serisi laptoplar çıktı neden neweggden ve 2070 li laptop aldın ki

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
İade edebilirsiniz. Durumu bildirin bence.
Durumu bildirdim zaten e-mail yoluyla iletişime geçeceğim yüksek ihtimalle ya banka kesti parayı ya da onlar kestiyse geri öderler.Olmadıysa da olmasın 500-600 TL başımızın gözümüzün sadakası olsun yeter ki laptop gümrüğe takılmasın :D

NITRO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yavuz
Durumu bildirdim zaten e-mail yoluyla iletişime geçeceğim yüksek ihtimalle ya banka kesti parayı ya da onlar kestiyse geri öderler.Olmadıysa da olmasın 500-600 TL başımızın gözümüzün sadakası olsun yeter ki laptop gümrüğe takılmasın :D
Gümrük işlemlerinden sonra bilgilendirin bizi tekrardan. Extra vergi alındı veya alınmadı şeklinde lütfen.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,457
İsim
Mert Can Ergün
normal sepete eklediğin zaman fiyat artıyor sadece laptop için değil vergi de sıkıntı çıkmaz vergi+kargo ücretini birlikte ödeme yapıyorsun

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Gümrük işlemlerinden sonra bilgilendirin bizi tekrardan. Extra vergi alındı veya alınmadı şeklinde lütfen.
Kardeşim zaten kimse bununla ilgili rehber yapmamış ben laptop elime geçince 1 hafta kullanıp rehber tarzında bir şey yapmayı düşünüyorum.Sahibinden'de aynı laptobu 15-18k arası fiyat ile satıyorlar.Neweeg'de 13K fiyat ve 1+3 yıl uluslararası msı garantisi sağlayabiliyosun böyle laptop'a.Herkes nasiplensin gidip de 2-3k fazla para vermeye değmez.Merak etme en geç 1 ay'a kadar rehber yapacağım.
normal sepete eklediğin zaman fiyat artıyor sadece laptop için değil vergi de sıkıntı çıkmaz vergi+kargo ücretini birlikte ödeme yapıyorsun
Herhalde ben göremedim hocam neyse sorun değil inşallah dediğiniz gibi vergisi falan çıkmasın gerisi mühim değil teşekkür ediyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Geçmiş olsun onun dağ gibi vergisini ödeyeceksin :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom