Tolgax güneş
80+ Bronze
Kanka sence 2 bine kart bulurmuyum sıfır ?sabret.
Kanka sence 2 bine kart bulurmuyum sıfır ?sabret.
Tr garantili kart almaya bak o zamanknk işte o sıkıntı bana 2 yıl veya minimum yurtdışıda olsa bile firma 1 yıl garanti sunması lazım yurtdışı alınan ürünlerde gigabyte bunu yapıyordu sanırım ben öyle biliyorum ama.
3700 liraya 5600 xt bulmuşsun ya ne garantisini arıyorsun hala somoncumm 3700 liraya sadece 5600 xt PCB’si bile alınır hani soğutucusu olmadanTr garantili kart almaya bak o zaman
Sadece mining değil çip krizi hala devam ediyor tak diye 2 3 ay sonraya düşeceğini sanmıyorum fiyatlarda 500 lira oynama oldu diye piyasa düzeliyor diyor milletsabret.
onun için bekliyorum ekim ayını.Tr garantili kart almaya bak o zaman
garantisiz 5600xt gözümde 3000tl de aşağıda.3700 liraya 5600 xt bulmuşsun ya ne garantisini arıyorsun hala somoncumm 3700 liraya sadece 5600 xt PCB’si bile alınır hani soğutucusu olmadan![]()
PCB' yi alamazsınki asıl para orda kart 8k ise 7.5k orda zaten3700 liraya 5600 xt bulmuşsun ya ne garantisini arıyorsun hala somoncumm 3700 liraya sadece 5600 xt PCB’si bile alınır hani soğutucusu olmadan![]()
en iyisi sen garantili gtx 1650 al o parayagarantisiz 5600xt gözümde 3000tl de aşağıda.
garanti olmadan ne yapacan asıl, elektrik gitti kart bozuldu ne yapacan o zamanPCB' yi alamazsınki asıl para orda kart 8k ise 7.5k orda zaten
ekimde RTX 3060 ti LHR alırımen iyisi sen garantili gtx 1650 al o paraya![]()
Elektrik gidince kart bozulmuyor bu 1garanti olmadan ne yapacan asıl, elektrik gitti kart bozuldu ne yapacan o zaman![]()
3700TL yolda bulmuyorum ama ben bir kere alıp eğer gerekirse satarım üstüne para ekleyip ekran kartı değişimi yaparım bir işte aylık 7000tl kazansam umursamam geçerim. ama ne çalışıyorum şuan nede çalışsam 3500tl üstünü alırım o yüzden kuruşu kuruşuna değerli garantisiz kart alamam bu yüzden.Elektrik gidince kart bozulmuyor bu 1
2. cisi ise 3700 lira zaten bozulursa at çöpe gitsin çok pahalı da değil hani 10K’lık 3080 olsa tamam
Keşke alsaydınız satır tr garantili 2060 alırdınız.3700TL yolda bulmuyorum ama ben bir kere alıp eğer gerekirse satarım üstüne para ekleyip ekran kartı değişimi yaparım bir işte aylık 7000tl kazansam umursamam geçerim. ama ne çalışıyorum şuan nede çalışsam 3500tl üstünü alırım o yüzden kuruşu kuruşuna değerli garantisiz kart alamam bu yüzden.