İsimbulamajim
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,324
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu modeli mi 13.500 TL'e aldınız?13500'e aldım sizce iade etmeli miyim? arada bir 4k film ps oynamak için kullanırım.
Bu modeli mi 13.500 TL'e aldınız?13500'e aldım sizce iade etmeli miyim? arada bir 4k film ps oynamak için kullanırım.
Bizim philips tvde 14 yıllık, tam android tvler çıkmadan bir sene önce falan aldık. Adamlar o kadar rezil bi smarttv koymuş kü ölü doğdu resmen. Sonraki sene androidtv çıkarıp bunun suratına bakmadılar bile. Hiçbir şeye girmiyor zaten acayip güçsüz. Artık menüde gezmek bile işkence tvdeAlacak arkadaşlara tavsiye vereyim.
Çoğu yorumu okudum.
Bazı kisiler hoparlörün kötü olduğunu ve ses patladığını söylemişler.
Bazılarında ise yokmus.
Ekran konusunda ise 4-5 yorumda ışık sızması olduğunu yazmışlar.
Siyah ekranda bariz gri oluyormuş ekran.
Yine ekran konusunda kare atlamaları olduğunu yazanlar vardı.
Arayüz akıcılığı genel olarak çok beğenilmiş ama bir kişi 3 ay sonra donma ve kasmalarin başladığını yazmış.
3 ay bir TV için çok kısa bir süre. Yani bizim 4k Android Philips TV 10 yıllık. Bizim TV de 5. yılında falan başladı.
TV box alıp tüm dertlerinden kurtulabilirsinBizim philips tvde 14 yıllık, tam android tvler çıkmadan bir sene önce falan aldık. Adamlar o kadar rezil bi smarttv koymuş kü ölü doğdu resmen. Sonraki sene androidtv çıkarıp bunun suratına bakmadılar bile. Hiçbir şeye girmiyor zaten acayip güçsüz. Artık menüde gezmek bile işkence tvde
Biliyorum Philips smart TV ler çok kötü. Bu sebeple Android TV aldım. 2025 yılında bile çalışmayan uygulama yok. YouTube 4k Netflix 4k işte disneyplus falan aklına ne gelirse sorunsuz.Bizim philips tvde 14 yıllık, tam android tvler çıkmadan bir sene önce falan aldık. Adamlar o kadar rezil bi smarttv koymuş kü ölü doğdu resmen. Sonraki sene androidtv çıkarıp bunun suratına bakmadılar bile. Hiçbir şeye girmiyor zaten acayip güçsüz. Artık menüde gezmek bile işkence tvde
Öyle yaptım da hdmi kaynağını değiştir ikinci kumanda falan biraz zahmet, hiç yoktan iyidir yine deTV box alıp tüm dertlerinden kurtulabilirsin
Son 10 gündür sürekli dalgalı 14000-14500 civarı falan en son dayanamadım 14500 olunca daha da yükselmeden alayım mantığıyla sepete ekledim 1000 TL kuponu vardı. (13.500,00 TL'ye geldi.) Siparişi 2 gün önce geçtim.Bu modeli mi 13.500 TL'e aldınız?
valla bende senin gibi film ve ps için arıyorum da herkes fikir belirtiyor o kötü bu kötü iyisini söyleyen yok xdSon 10 gündür sürekli dalgalı 14000-14500 civarı falan en son dayanamadım 14500 olunca daha da yükselmeden alayım mantığıyla sepete ekledim 1000 TL kuponu vardı. (13.500,00 TL'ye geldi.) Siparişi 2 gün önce geçtim.
55 inç IPS olan model yani. Güzel fiyata almışsınız.Son 10 gündür sürekli dalgalı 14000-14500 civarı falan en son dayanamadım 14500 olunca daha da yükselmeden alayım mantığıyla sepete ekledim 1000 TL kuponu vardı. (13.500,00 TL'ye geldi.) Siparişi 2 gün önce geçtim.