🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.499₺ )🔥

yeminle süper duruyor renkler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herhangi bir kanal videosu çeker misin Haber olur, Futbol olur, Magazin olur fark etmez.
3-5 kanalda gezdiğim bir video daha çektim. Az sonra yüklenir aynı linke

Servis menüsüne nasıl girileceğini biliyorsanız eğer panel modeline bakabilir misiniz? Tüm konu çözülür sayenizde.
Hiç bir fikrim yok nasıl gireleceği ile alakalı

Ne beklenildiğine bağlı olarak pişman olunmaz, Zaten normal TV kanallarında extra bir performans beklememek lazım çünkü bizdeki uydu sisteminde 4K yayın yok. Diğer arkadaşın daha mantıklı App TV veya uygulama kullanıcısı olmak, izlemek bu beklentiyi karşılamak üzere F/P ürün olmuş olur.

Aynen gördüm, Gloosy Panel özelliği sanırım hafif q dot havası da var. Telefon bazında Süper Amoled bir tık üstü, Tv bazında qned + diyebiliriz. orta karışık. Mini Led özelliğini almış, Tek sıkıntı gündüzleri performansı düşer bakış açısına göre ama muhtemelen akşam hafif loş salon led aydınlatması ile daha iyi görüntü görmeleri lazım. Tabi benimki tamamen kullanıcı tahmini :)
Digitürk 4k hizmeti vermiyor muydu?
3000 lira demişlerdi bana LNB çanak kurulumu dahil.

3-5 kanalda gezdiğim bir video daha çektim. Az sonra yüklenir aynı linke

Hiç bir fikrim yok nasıl gireleceği ile alakalı
Hocam size de hayırlı olsun videolara baktım, sizde arkada pencere olduğu için yansımayı tül yerine hafif kalın perde kullanırsanız bunun önüne biraz geçmiş olursunuz uygulama olarak kullanmanız mantıklı seçim yapmışsınız. Güle güle kullanınız.

Hocam size de hayırlı olsun videolara baktım, sizde arkada pencere olduğu için yansımayı tül yerine hafif kalın perde kullanırsanız bunun önüne biraz geçmiş olursunuz uygulama olarak kullanmanız mantıklı seçim yapmışsınız. Güle güle kullanınız.

Hocam evin düzenine hanım karar veriyor :) O kalın perde isterse kullanırız, istemezse kullanmayız :D

Tüllerimiz var fakat sabah saatinden kaynaklı şuan açıktalar. Akşam bir kaç video fotoğraf daha atmaya çalışırım.

@somoncum senin istediğin video yüklenmiş.

güzele benziyor hayırlı olsun arkadaşlara. ihtiyacım olsa bende alırdım herhalde. evde çalışan yeterli bi tv olunca gereksiz masraf gibi geldi.

Digitürk 4k hizmeti vermiyor muydu?
3000 lira demişlerdi bana LNB çanak kurulumu dahil.
Hiç kullanmadığım için bilmiyorum hocam , kullananların qned ile Mini led ikisini karşılaştırması lazım. qned den bir tık iyi diğer müdal mini led bir tık altı görüntü çıkması lazım. Sanırım Nextstar Bir dönem TCL nin çok satan 65C655 miydi neydi o seriyi baz almış o serinin killer'ı olmuş bu TV, C6KS serisine de yaklaşmış ancak tabi doğal olarak geçememiş. ikisi arasında bir konuma denk gelmesi lazım. C6KS şayet indirime girildiğinde Nextstar satılmaz 27k'ya

Son düzenleme:
İncelemeler için teşekkürler, ben de alıyorum, gayet hoş gözüküyor.

gelen arkadaşlara hayırlı olsun renkler burada gözüktüğünden çok daha iyidir bir de gündüz olmasına rağmen baya iyi çıkmış. aras kargoya güvenip alasım gelmiyor hepsijet yok buraya :uzgunpeepo:

Geri