Teil5757
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
Hocam bakmadım zaten indirimde diye, kargo daireye kadar getiriyor mu , geçen oyuncu koltuğu aldım belirli bir ağırlığın üzerinde diye getirmemişlerdi.hocam kupon vs var mı? geçen 400tl kupon vardı almadım duvar aparatını beleşe getirecektik
Hocam erişim istekli açmışsın
düzelttimHocam bakmadım zaten indirimde diye, kargo daireye kadar getiriyor mu , geçen oyuncu koltuğu aldım belirli bir ağırlığın üzerinde diye getirmemişlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam erişim istekli açmışsın
aras diyordu alırken ama hepsijete vermişler. Gelen servis abi amazona da gelecek dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum...gelen arkadaşlara hayırlı olsun renkler burada gözüktüğünden çok daha iyidir bir de gündüz olmasına rağmen baya iyi çıkmış. aras kargoya güvenip alasım gelmiyor hepsijet yok buraya![]()
25 kasımda mı ne Amazon’un indirim günü vardı sanırım yetişirse belki geliraras diyordu alırken ama hepsijete vermişler. Gelen servis abi amazona da gelecek dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum...
daha uyguna değil de oradan da satışa çıkacakmışTahmin etmiştim. Daha uygun fiyatlı gelebilir
25 kasımda mı ne Amazon’un indirim günü vardı sanırım yetişirse belki gelir
Hocam daireye kadar getirdiler mi ürünü?aras diyordu alırken ama hepsijete vermişler. Gelen servis abi amazona da gelecek dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum...
evetHocam daireye kadar getirdiler mi ürünü?
Hocam hepsiburada da satan kişi nextin kendisi diğer ürenleride satıyor NeXT. Amazon’da aynı şekilde satış yapıyor NeXT ürünlerini. İkisi arasında Amazon hep toptan fiyatına yakın satış yaptı nerden biliyorum dersen NeXT bayileriyle iş yapıyorum elektronik iş yerim var ürünlerin fabrikadan toptan fiyatlarını biliyorum. Amazon ile nextin satış anlaşmaları farklıdaha uyguna değil de oradan da satışa çıkacakmış
kanka inşllah öyle olur ne diyimHocam hepsiburada da satan kişi nextin kendisi diğer ürenleride satıyor NeXT. Amazon’da aynı şekilde satış yapıyor NeXT ürünlerini. İkisi arasında Amazon hep toptan fiyatına yakın satış yaptı nerden biliyorum dersen NeXT bayileriyle iş yapıyorum elektronik iş yerim var ürünlerin fabrikadan toptan fiyatlarını biliyorum. Amazon ile nextin satış anlaşmaları farklı