🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

hocam kupon vs var mı? geçen 400tl kupon vardı almadım duvar aparatını beleşe getirecektik
Hocam bakmadım zaten indirimde diye, kargo daireye kadar getiriyor mu , geçen oyuncu koltuğu aldım belirli bir ağırlığın üzerinde diye getirmemişlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam erişim istekli açmışsın

Hocam bakmadım zaten indirimde diye, kargo daireye kadar getiriyor mu , geçen oyuncu koltuğu aldım belirli bir ağırlığın üzerinde diye getirmemişlerdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam erişim istekli açmışsın
düzelttim

gelen arkadaşlara hayırlı olsun renkler burada gözüktüğünden çok daha iyidir bir de gündüz olmasına rağmen baya iyi çıkmış. aras kargoya güvenip alasım gelmiyor hepsijet yok buraya :uzgunpeepo:
aras diyordu alırken ama hepsijete vermişler. Gelen servis abi amazona da gelecek dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum...

Tahmin etmiştim. Daha uygun fiyatlı gelebilir
aras diyordu alırken ama hepsijete vermişler. Gelen servis abi amazona da gelecek dedi ama ne zaman gelir bilmiyorum...
25 kasımda mı ne Amazon’un indirim günü vardı sanırım yetişirse belki gelir

videoları akşam çekseydiniz keşke pek anlaşılmıyor kalitesi neyse amazona da gelcekse beklemek mantıklı gibi

daha uyguna değil de oradan da satışa çıkacakmış
Hocam hepsiburada da satan kişi nextin kendisi diğer ürenleride satıyor NeXT. Amazon’da aynı şekilde satış yapıyor NeXT ürünlerini. İkisi arasında Amazon hep toptan fiyatına yakın satış yaptı nerden biliyorum dersen NeXT bayileriyle iş yapıyorum elektronik iş yerim var ürünlerin fabrikadan toptan fiyatlarını biliyorum. Amazon ile nextin satış anlaşmaları farklı

Hocam hepsiburada da satan kişi nextin kendisi diğer ürenleride satıyor NeXT. Amazon’da aynı şekilde satış yapıyor NeXT ürünlerini. İkisi arasında Amazon hep toptan fiyatına yakın satış yaptı nerden biliyorum dersen NeXT bayileriyle iş yapıyorum elektronik iş yerim var ürünlerin fabrikadan toptan fiyatlarını biliyorum. Amazon ile nextin satış anlaşmaları farklı
kanka inşllah öyle olur ne diyim :D ama ne zaman satışa çıkar bilmiyorum..

Şimdi geldi Aras değil hepsijet getirdi 2-3 gün içinde servis gelecekmiş bakalım

Ekler

• IMG_3154.webp
    IMG_3154.webp
    1.1 MB · Hit: 96
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,281
Üyeler
184,292