🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

59 mu bin 😱😱😱😱
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ah ah 65'ini çok istiyorum da YouTube aynı ekranda çok açık kalıyor. Bende 1 ay dayanmaz yanik oluşur:D
Hocam , yanmayacağı garanti değilse o para verilmez huzursuz olduğuna değer mi be

Hocam , yanmayacağı garanti değilse o para verilmez huzursuz olduğuna değer mi be
Yeni eve geçersek bir odayı oyun odası yapıp oled TV alacağım. Ama şuan salonda benim kontrolümde değil TV. Peder YouTube'da birşeyler izlerken çok uyuya kalıyor.
Devamlı kontrol etmek lazım oled için.
Ama benim odamda olursa kontrolü bende olur.
Mini LED şimdilik kâfi.

Yeni eve geçersek bir odayı oyun odası yapıp oled TV alacağım. Ama şuan salonda benim kontrolümde değil TV. Peder YouTube'da birşeyler izlerken çok uyuya kalıyor.
Devamlı kontrol etmek lazım oled için.
Ama benim odamda olursa kontrolü bende olur.
Mini LED şimdilik kâfi.
Aynen öyle hocam, TV aldığım için yengeniz de bundan almış, siz bu tarz bir şey istiyordunuz sanırım denerim güzelse haber ederim hocam.

Ekler

• 1000138845.webp
    1000138845.webp
    263.2 KB · Hit: 153
Bu durumu test eden oldu mu? Acaba ayarlardan biraz daha düzeliyor mu, yoksa ışıklı ortamda max bu kadar mı parlaklık?
Hocam bende bu kadar az değil parlaklığı,bir modu var o çok parlak hatta ben onu kullanamıyorum bile. Benim oda loş biraz ama ondan da olabilir.

Ekler

Kargoya verildi :peped: :peped: :peped: :peped: :peped:

ben özel bir ayar yapmadım sadece panel kalitesini görmek için bir kaç ayarı açtım.
Paneli kendisi mi üretiyor internetten bakındım bir türlü yakalayamadım panelin hangi marka oldugunu ,grundig lg paneli kullanıyormus ama bu marka hangi paneli kullanıyor bilginiz var mı

Beyler sayfa yorumlarını takip eden arkadas ozetleyebilir mi? Bilgi akisinda son durum ozellikler vss

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,266
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri