Nextstar YE-75IDWG11 75'' (190 ekran) — almalı mıyım?

tomplatz

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
45000
Arkadaşlar merhaba,
Bu TV’yi almaya düşünüyorum: Nextstar YE-75IDWG11 75" (190 ekran), 4K Ultra HD, Google, MiniLED. Fiyatı yaklaşık 42.000 TL.

Aklımda soru işaretleri var, özellikle:
  • 60 Hz panel olması (oyun ve hızlı hareketli sahnelerde akıcılık?): bu sorun olur mu?
  • Depolama konusunda bazı sayfalarda düşük kapasite denmiş — Android TV uygulamalarını, güncellemeleri nasıl etkiler?
  • Aynı fiyat aralığında TCL / Samsung QLED modelleri de var; QLED + 120 Hz gibi seçenekler daha mı mantıklı?
Benim kullanım önceliklerim: film/dizi/YouTube/; ara sıra oyun. Uzun vadeli, memnun kalacağım bir seçim yapmak istiyorum.

Sorularım:
  1. 60 Hz + MiniLED bu kullanım için yeterli midir? Spor/aksiyon/film izlerken rahatsız eder mi?
  2. Depolama (uygulama hafızası) gerçek bir problem olur mu, yoksa SD/USB/harici çözümler yeterli olur mu?
  3. Aynı fiyat bandında tavsiye edeceğiniz TCL veya Samsung QLED modelleri var mı? Hangisini tercih edersiniz?
  4. Android box eklersem tüm depolama ve performans konuları zaten çözülmüş olur mu? Ekstra bir şeye ihtiyaç kalır mı?
Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim — teşekkürler.

bende bir süredir bakıyorum bu markanın 75” miniled modeline bugün YouTube’a bu videoyu yüklemişler belki aklınızdaki soruları giderir. Panelin LG olduğunu söyleyenler vardı fakat ürünün amazon yorumlarında çin malı KTC panel kullanıldığını yazmışlar.

nedense bu modeldeki google tv de uygulama geçişleri çok yavas sanki, çözümü var mı?

Geri