Neler Yeni

Nexus X1 mi, GM08 mi

lux1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
Merhaba 2 mouse arasında kaldım. 1 yılda bir mouse değiştirmek istemiyorum o yüzden bunlar çok kötü veya dandik ise bu fiyatın üstüne biraz daha ekleyip f/p daha iyi bir mouse öneriniz varsa bakmak isterim. Mouselardan pek anlamıyorum (donanım, kalite vs.) herhangi bir mouse baktığımda da yok bu daha iyi yok şu daha güzel gibi yorumlar görüyorum. O yüzden çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Alican ekinci
hocam gm08 i 2.5 yıldır kullanıyorum.ben memnunum.ama cs valo gibi rekabetçi oyunları oynamıyorum o konuda ne kadar iyidir bilemem.hikayeli oyunlar oynuyorum memnun kaldım.birde bf5 çok oynadım bir eksikliğini görmedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,993
İsim
Murat Orhan
Merhaba 2 mouse arasında kaldım. 1 yılda bir mouse değiştirmek istemiyorum o yüzden bunlar çok kötü veya dandik ise bu fiyatın üstüne biraz daha ekleyip f/p daha iyi bir mouse öneriniz varsa bakmak isterim. Mouselardan pek anlamıyorum (donanım, kalite vs.) herhangi bir mouse baktığımda da yok bu daha iyi yok şu daha güzel gibi yorumlar görüyorum. O yüzden çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
İkisi de çok kötü mouselar hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://shop.connectgame.com.tr/pro...yuncu-mouse-pembe?_pos=7&_sid=160481537&_ss=r Rengi pembe ama uzun süre götürür sizi.

lux1e

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam gm08 i 2.5 yıldır kullanıyorum.ben memnunum.ama cs valo gibi rekabetçi oyunları oynamıyorum o konuda ne kadar iyidir bilemem.hikayeli oyunlar oynuyorum memnun kaldım.birde bf5 çok oynadım bir eksikliğini görmedim.
Hocam mouse'i bir anda hızlı kaydırdığınızda bir problem oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,993
İsim
Murat Orhan
Hocam sanırım gm08'i çekicem teşekkürler.
Hayır sakın. Sensörü berbat hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle XTRFY M4'ü alın bu fiyat bandında. Bütçeniz 250 tl daha çıkarsa endgame xm1r çok daha iyi olur. 2 yıl garanti götürür sizi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,817
Üyeler
159,680
Son üye
pqnten
Top Bottom