Benim ekran kartım nvidia free sync monitörüm var g sync yapılır mı ?o iki teknolojide monitor ile ekran kartının bir arada çalışmasını sağlar. g ile başlayan nvidia free ile başlayanda amd'nindir.
Bi tane yorum görmüştüm adam ben g sync yaptım ve rahat c kullandım demistio iki teknolojide monitor ile ekran kartının bir arada çalışmasını sağlar. g ile başlayan nvidia free ile başlayanda amd'nindir.
bazı monitorler g-sync açabiliyor freesync olmasına rağmen.Benim ekran kartım nvidia free sync monitörüm var g sync yapılır mı ?
Model -- gamepower 144 1 24
Bu
"Bir süredir elimde,harika bir monitör 1660super ile kullanıyorum Nvidia denetim masasından ayarlarsanız gsync çalıştırılabiliyor." Demiş adambazı monitorler g-sync açabiliyor freesync olmasına rağmen.
technopatta rehberi var ''freesync olan monitorde g-sync açma rehberi'' diye
Gtx1650 asus rogbazı monitorler g-sync açabiliyor freesync olmasına rağmen.
technopatta rehberi var ''freesync olan monitorde g-sync açma rehberi'' diye
technopatın rehberine bakarak açabilirsiniz g-sync'İ."Bir süredir elimde,harika bir monitör 1660super ile kullanıyorum Nvidia denetim masasından ayarlarsanız gsync çalıştırılabiliyor." Demiş adam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim ki g
Gtx1650 asus rog
önemli değil. sevabına yapıyoruz nasıl olsaTeşekkürler sagolasim beni büyük bir dertten kurtardın.