Y YusufGK41 80+ Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Yusuf Gürkan 3 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ijustfaruk yazmış: İkisinede denk değil forza indirimde 30 liraya düşüyor Devamı için tıklayın... o zaman pusuya yatıyorum
ijustfaruk yazmış: İkisinede denk değil forza indirimde 30 liraya düşüyor Devamı için tıklayın... o zaman pusuya yatıyorum
rech 80+ Bronze Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 1,400 3 Ekim 2022 #15 ✓Arda yazmış: Beğenmedim bu oyunu, tavuk döner yerim daha iyi. Devamı için tıklayın... Hocam 25 Tl'ye okul kantini hariç tavuk döner nerde var söyleyin gidelim tüm forum.
✓Arda yazmış: Beğenmedim bu oyunu, tavuk döner yerim daha iyi. Devamı için tıklayın... Hocam 25 Tl'ye okul kantini hariç tavuk döner nerde var söyleyin gidelim tüm forum.
Letrion 80+ Platinum Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 11,876 En İyi Cevap 3 3 Ekim 2022 #16 zReLaX yazmış: Hocam 25 TL'ye okul kantini hariç tavuk döner nerde var söyleyin gidelim tüm forum. Devamı için tıklayın... Geçen seyyar satıcıya sordum yarım ekmek köfte ne kadar diye, 30 TL dedi ablayla 2 dk bakıştık bana tebessüm ederek bakıyordu
zReLaX yazmış: Hocam 25 TL'ye okul kantini hariç tavuk döner nerde var söyleyin gidelim tüm forum. Devamı için tıklayın... Geçen seyyar satıcıya sordum yarım ekmek köfte ne kadar diye, 30 TL dedi ablayla 2 dk bakıştık bana tebessüm ederek bakıyordu