onun yerine bir başkası olsaydı yine kaybetmez miydi bir de bu açıdan düşünmek lazımyaklaşık 7 seçim kaybetmesi.
kılıçdaroğlunu bazı kişiler alevi olduğu için de seçmiyor diye biliyorum ki şuan seçimi kazanıp ülkeyi eski haline döndürecek kimse yok benceonun yerine bir başkası olsaydı yine kaybetmez miydi bir de bu açıdan düşünmek lazım
Adam ın zeka seviyesi çok düşük.düşüncelerinizi merak ediyorum...
Aslında bu tamamen siyasi propaganda. Referandumundan Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar her birini toplayıp önümüze koyuyorlar. Tek tek bütün siyasi oylamaları incelesek Kılıçdaroğluna yakın veya fazlasını bulacağımızdan eminim. En basit örneği Devlet Bahçeli..yaklaşık 7 seçim kaybetmesi.
"hakkınız helal edin" spamlaması da cabasıAdam ın zeka seviyesi çok düşük.
yorumu açman gerekiyor yavan yavan söyleyince olmuyor hiç konuşmalarını dinledin miAdam ın zeka seviyesi çok düşük.
Tamam dostum ben yavan yavan söyledim . Kılıçdaroğlu yüksek IQ lu , zeki biridir . Kızmasın CHPliler . Zeka geriliği olan, pardon ileri zeka olan başkanınızı savunmaya devam edebilirsiniz .yorumu açman gerekiyor yavan yavan söyleyince olmuyor hiç konuşmalarını dinledin mi
ben savunuyorum veya sevdiğimi söylemedim sadece bunun doğru olmadığını konuyu açman gerektiğini söyledim neden bu kadar ön yargılısınTamam dostum ben yavan yavan söyledim . Kılıçdaroğlu yüksek IQ lu , zeki biridir . Kızmasın CHPliler . Zeka geriliği olan, pardon ileri zeka olan başkanınızı savunmaya devam edebilirsiniz .