Neler Yeni

Niçin çoğunluk kılıçlaroğlunun aday olmasını istemiyor ?

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
düşüncelerinizi merak ediyorum...

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kazanmak için yanlış yollara başvuruyor. Başbakan olmasından iyidir ama yine de olmasa daha iyi. İlla ya başbakan ya da cumhurbaşkanı olacaksa cumhurbaşkanı olsun daha iyi.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
yaklaşık 7 seçim kaybetmesi.
Aslında bu tamamen siyasi propaganda. Referandumundan Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar her birini toplayıp önümüze koyuyorlar. Tek tek bütün siyasi oylamaları incelesek Kılıçdaroğluna yakın veya fazlasını bulacağımızdan eminim. En basit örneği Devlet Bahçeli..

Ama ne hikmetse kimse kendini görmeden karşısındakini suçluyor. Ana muhalefet olup bu kadar seçim kaybeden var mı derseniz o da yoktur diye düşünüyorum. Muhalefet veya ana muhalefet olmanın ne farkı var? Sadece yüzde olarak fazla alan kaybeden parti. İktidar oyları kaybedince seçimleri her zaman ana muhalefet partileri mi kazanıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
yorumu açman gerekiyor yavan yavan söyleyince olmuyor hiç konuşmalarını dinledin mi
Tamam dostum ben yavan yavan söyledim . Kılıçdaroğlu yüksek IQ lu , zeki biridir . Kızmasın CHPliler . Zeka geriliği olan, pardon ileri zeka olan başkanınızı savunmaya devam edebilirsiniz .

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Tamam dostum ben yavan yavan söyledim . Kılıçdaroğlu yüksek IQ lu , zeki biridir . Kızmasın CHPliler . Zeka geriliği olan, pardon ileri zeka olan başkanınızı savunmaya devam edebilirsiniz .
:D ben savunuyorum veya sevdiğimi söylemedim sadece bunun doğru olmadığını konuyu açman gerektiğini söyledim neden bu kadar ön yargılısın :D

Top Bottom