Neler Yeni

Niçin çoğunluk kılıçlaroğlunun aday olmasını istemiyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
:D ben savunuyorum veya sevdiğimi söylemedim sadece bunun doğru olmadığını konuyu açman gerektiğini söyledim neden bu kadar ön yargılısın :D
Dostum sence de açıklamaları , tavırları , belli etmiyor mu ?
Celal Şengör 'ün hakkında söyledikleri de belli .

Her yerde kavala, demirtaş falan filan diye zırvalaması
Partiyi Atatürk çizgisinden çıkarması
Luser olması yüzünden

milenix

80+ Gold
düşüncelerinizi merak ediyorum...
74 yaşında, sgk dönemi, 14 seçim kaybetmesi, 13 yıldır koltuktan ayrılmaması, deniz baykalı partide tutması (Allah'a şükürler olsun ki geberdi), demirtaş kavala gibi teröristleri savunması, seçim günü İnce'yi tek başına bırakması, partiyi teröristlerle doldurması, Atatürk'ün çizgisinden çıkması, 1 tane bile doğrusunun olmaması, oy için akp çıkmalarıyla ittifak olması diye say say bitmez

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Kesin kazanacak aday söylüyorum Müslüman olması, namaz kılması, her şeyi Allah yapıyor demesi ve kader kelimesini kullanması en önemlisi Ey Amerika demesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

74 yaşında, sgk dönemi, 14 seçim kaybetmesi, 13 yıldır koltuktan ayrılmaması, deniz baykalı partide tutması (Allah'a şükürler olsun ki geberdi), demirtaş kavala gibi teröristleri savunması, seçim günü İnce'yi tek başına bırakması, partiyi teröristlerle doldurması, Atatürk'ün çizgisinden çıkması, 1 tane bile doğrusunun olmaması, oy için akp çıkmalarıyla ittifak olması diye say say bitmez
SGK konusunda size katılmıyorum dönemin hükümeti bu konuda sorumludur

milenix

80+ Gold
SGK konusunda size katılmıyorum dönemin hükümeti bu konuda sorumludur
kendiside suçluydu en sinir olduğum şeylerden biride o dönem "bırak 60 yapmayı 80 yapsan sgk kurtulmaz" diyip (bunun videosu vardı kaydettim diye hatırlıyordum kaydetmemişim bir ara geri aramıştım ama bulamamıştım bir yerde vardı ordada silinmişti) şimdi ise biz gençleri hiç düşünmeden eytnin çıkmasını desteklemesi

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
kendiside suçluydu en sinir olduğum şeylerden biride o dönem "bırak 60 yapmayı 80 yapsan sgk kurtulmaz" diyip (bunun videosu vardı kaydettim diye hatırlıyordum kaydetmemişim bir ara geri aramıştım ama bulamamıştım bir yerde vardı ordada silinmişti) şimdi ise biz gençleri hiç düşünmeden eytnin çıkmasını desteklemesi
Türkiye'de ki siyaset siyaset değil siyasete girenler kısa yoldan zengin olmanın peşinde oldukları için halkı umursamıyor bu zamana kadar hiç bir hükümet ne deprem için önlem almış ne düzgün sanayileşme için planlama yapmış elbet yapan projesi olan vardır ama yeterli olmamış bakınız hemen hemen fabrikaların hepsi Marmara bölgesinde yakında olacak bir depremde ne olacak ?

Bence ABD meclis sistemi gelmesi ve birbirini denetleyen kurumlar olması lazım ayrıca milletimizin kanında var kazık atmak çalmak çırpmak aslında eğitim sisteminin çok kötü olmasının da katkısı var

Örnek vereyim geçen mahalle arasından geçiyordum zabıtalar mesai saatinde kahvehanede bacak bacağa atmış çay içiyorlar okey oynuyorlar baştaki adamın sapı olmayınca aşağıda ki keyif yapar

milenix

80+ Gold
Türkiye'de ki siyaset siyaset değil siyasete girenler kısa yoldan zengin olmanın peşinde oldukları için halkı umursamıyor bu zamana kadar hiç bir hükümet ne deprem için önlem almış ne düzgün sanayileşme için planlama yapmış elbet yapan projesi olan vardır ama yeterli olmamış bakınız hemen hemen fabrikaların hepsi Marmara bölgesinde yakında olacak bir depremde ne olacak ?

Bence ABD meclis sistemi gelmesi ve birbirini denetleyen kurumlar olması lazım ayrıca milletimizin kanında var kazık atmak çalmak çırpmak aslında eğitim sisteminin çok kötü olmasının da katkısı var

Örnek vereyim geçen mahalle arasından geçiyordum zabıtalar mesai saatinde kahvehanede bacak bacağa atmış çay içiyorlar okey oynuyorlar baştaki adamın sapı olmayınca aşağıda ki keyif yapar
evet katılıyorum şuanki siyasetçilerin hiç biri gerçekten işini yapmıyorum artık hangisi daha az kötüdür onu arıyoruz mecbur

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Kazanmak için yanlış yollara başvuruyor. Başbakan olmasından iyidir ama yine de olmasa daha iyi. İlla ya başbakan ya da cumhurbaşkanı olacaksa cumhurbaşkanı olsun daha iyi.
Başbakanlık diye bir şey kalmadı dostum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: baid

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
düşüncelerinizi merak ediyorum...
Sayayım:
1-Vaadleri saçma
2-Muhalefet yapacağı konuya yapyamıp saçma sapan konuları konuşuyor ve iktidarın işine geliyor
3-Demirtaş ve HDP sevgisi
4-Kazandırabilecek güçlü adaylarını zarla zorla attırması ( Muharrem ince mesela )
5-Atatürkün adını sokmadığı yer kalmadı kısacana kocaman bir değeri mahfediyor bana göre partisiyle.
6-Halkta bir karşılığı yok
Bence bunlar yeterli.

Zaten seçimde AKP kitlesine karşı yarışmak zordur .
Zamanında yapılan kampanyaların ne kadar etkili olduğunu şuan görüyoruz.
Bu adam ise bu kitlenin en büyük düşmanı olan kitlenin sesi olması gerekiyor ama olmak yerine demirtaşa özgürlük ve bunun gibi zırvalarla süründürüyor partisini
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhalefet başkanlık sistemine geçicek.
Bu gidişle kazanacak gibi görünüyorlar (!)

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Kel , gözlüklü, minyon, biçimsiz nerde ne konuşulucanı bilmior..
Oysaki trump saçları ne kadarda hovolıı..🥺

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,855
Üyeler
166,845
Son üye
aley
Top Bottom