Neler Yeni

Nick değiştirme gelecek mi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Merhabalar, nick değiştirme gelecek mi?
Öncelikle neden nickini böyle yaptın diye soracak olanlar için söyleyeyim
Bu foruma asıl girme amacım bir konu açıp çıkarım diye düşünmüştüm, hatta açtığım ilk konuya bakabilirsiniz, rx 570 ekran kartı sıcaklık değerleri 88 derecelere kadar dayandığını duymuştum ki onlar da termal macun yenilememe ve kasanın hava akışı yüzünden kaynaklıymış.
Foruma gelirim bir soru sorup çıkarım diyordum zaten donanım arşivi kanalı beni tatmin ediyordu ve bilgilendiriyordu. Ben de forum da fazla durmam demiştim ancak bu forum beni bağımlı hale getirdi, başlarına yardımcı olmak ve başkalarının da bana yardımcı olması çok güzeldi.
Ama bazen sıkıntı yaşıyorum mesela herhangi bir üye konu açmış ve ekran kartım işlemcim çok ısınıyor dediği zaman ben de kasa nedir diye sorduğum zaman bazıları kasanın kelime anlamını bana yazıyorlar.
Kısacası nick değiştirmek istiyorum ve nick değiştirme ne zaman gelir?

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Gelsin. güzel olabilir. ama ben kullanmam. ismimden memnunum.

Müslüm Gürses

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,063
İsim
Mert Gürbüz
Merhabalar, nick değiştirme gelecek mi?
Öncelikle neden nickini böyle yaptın diye soracak olanlar için söyleyeyim
Bu foruma asıl girme amacım bir konu açıp çıkarım diye düşünmüştüm, hatta açtığım ilk konuya bakabilirsiniz, rx 570 ekran kartı sıcaklık değerleri 88 derecelere kadar dayandığını duymuştum ki onlar da termal macun yenilememe ve kasanın hava akışı yüzünden kaynaklıymış.
Foruma gelirim bir soru sorup çıkarım diyordum zaten donanım arşivi kanalı beni tatmin ediyordu ve bilgilendiriyordu. Ben de forum da fazla durmam demiştim ancak bu forum beni bağımlı hale getirdi, başlarına yardımcı olmak ve başkalarının da bana yardımcı olması çok güzeldi.
Ama bazen sıkıntı yaşıyorum mesela herhangi bir üye konu açmış ve ekran kartım işlemcim çok ısınıyor dediği zaman ben de kasa nedir diye sorduğum zaman bazıları kasanın kelime anlamını bana yazıyorlar.
Kısacası nick değiştirmek istiyorum ve nick değiştirme ne zaman gelir?
"Sadece öğretmek istiyorum" :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,345
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu soru hakkında açılan yüzüncü konu olabilir. Şu an için yok ilerisi için bir şey söylemek güç.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,308
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom