Nick önerir misiniz? ?

Şaka gibi 2 saattir sizi dinliyorum :D

Evet :) Ama Bursa'da
Bende bu sene girecem. Ama söz verdim kendime 500 yapsam bile Yalova fen lisesine gidicem. Baba evi konforu. 😀 dc kullanıyorsan ekle konuşuruz belki sonra.
Mertarı#8815

Bende bu sene girecem. Ama söz verdim kendime 500 yapsam bile Yalova fen lisesine gidicem. Baba evi konforu. 😀
Gerek yok , yurt ortamı sarıyor , tek kural sınıf arkadaşlarından yurtta kalanlar boş insanlar olabilir onlarla takılmak zorunda değilsin yurtta sınıf farketmez herkesle kaynaşabiliyorsun

PEPEHUB

Gerek yok , yurt ortamı sarıyor , tek kural sınıf arkadaşlarından yurtta kalanlar boş insanlar olabilir onlarla takılmak zorunda değilsin yurtta sınıf farketmez herkesle kaynaşabiliyorsun
Bakalım. Tofaş'ın ortamı nasıl? 😀

Bakalım. Tofaş'ın ortamı nasıl? 😀
Tutmadı :) Tutturma da zaten herkese 4 sene yaşadığım yeri paylaşmak istemem :D delisi gelir bağırır Enver Paşa diye (oranın bi altı bu arada)
Post automatically merged:

Tutmadı :) Tutturma da zaten herkese 4 sene yaşadığım yeri paylaşmak istemem :D delisi gelir bağırır Enver Paşa diye (oranın bi altı bu arada)
Bu arada TOFAŞ'tan daha başarılı olmaya başlamış son senelerde okul :) TOFAŞ'ın tek artısı binası şık ama yeşillik falan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,122
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri