Neler Yeni

Nicolas Cage artık film yapmayı bırakmalı mı?

Nicolas Cage artık film yapmayı bırakmalı mı?

• Oy kullanan toplam üye
    7

Bilgici Bilim

80+ Bronze
En sevdiğim kişilerdendir. Ama maleesef yaşlılığına mı versek artık o kadar saçma şeyler çıkarmaya başladı ki türk dizileri ile yarışmaya başlamasından korkuyorum özellikle şu 1 yılda

The Batman

80+ Silver
tabii ki,hayır o adamın 80 e kadar yolu var örnek

Ekler

• images (7).jpeg
    images (7).jpeg
    33.8 KB · Hit: 22

Bilgici Bilim

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu filmini izlerseniz bana hak vereceksiniz :D

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Kazandığı paraları alıp köye yerleşsin. Sağa sola çarşıya gitmelik bi Toros alsın. Şehirden de 3-5 daire alır kirasıyla gül gibi geçinir.

The Batman

80+ Silver
Şu filmini izlerseniz bana hak vereceksiniz :D
Bir filmi kötü yapan sadece oyuncu değildir bunu unutma o adam çoğunlukla güzel işler yapmış şuan çoğu büyük projede istese girer mesela John deep büyük sorun yaşadı şuan istediği her filme girer

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Nicolas cage aslen oyuncudur yani film yapmıyor oyunculuk yapıyor. Oyunculuğu beğenmemek ayrı oynadığı filmin konusunu ve senaryosunu beğenmemek ayrı. Tam olarak neyi eleştirdiğin ya da sorduğun anlaşılmıyor.
Ama maleesef yaşlılığına mı versek artık o kadar saçma şeyler çıkarmaya başladı ki türk dizileri ile yarışmaya başlamasından korkuyorum özellikle şu 1 yılda
Senin yorumun daha saçma olmuş. Bu filmleri o çıkarmıyor. Konularını o yazmıyor sadece oynuyor.
Kısacası saçma anket.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nicolas cage aslen oyuncudur yani film yapmıyor oyunculuk yapıyor. Oyunculuğu beğenmemek ayrı oynadığı filmin konusunu ve senaryosunu beğenmemek ayrı. Tam olarak neyi eleştirdiğin ya da sorduğun anlaşılmıyor.

Senin yorumun daha saçma olmuş. Bu filmleri o çıkarmıyor. Konularını o yazmıyor sadece oynuyor.
Kısacası saçma anket.
aslında anladında kardeşim bazen hani tek oyuncu değildir hem yönetmen hem yazardırda neyse anlamamış gibi devam edebilirsin sorum açıktır burada bir anket var

Top Bottom