Neler Yeni

Nike Air Force alınır mı?

Jill Valentine

80+ Bronze
Bütçe
5000
Aynısını kullanan fazla var diyenler oldu çok kararsızım. Başka da yakışan şık rahat düzgün bir ayakkabı bulamadım. Renk konusunda fikrim yok. Önerilere açığım.

Son düzenleme:

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Satürn
Adidas Campus bakabilirsin , onun dışında alınabilir para sıkıntın yoksa.

Jill Valentine

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adidas Campus bakabilirsin , onun dışında alınabilir para sıkıntın yoksa.
Yani hocam almışken bi kere düzgün alayım tek çeşit ayakkabı kullanıyorum uzun süre memnun bıraksın sıkıntı çıkarmasın gerisi önemli değil. Yani sürekli ayakkabı alan birisi değilim. Mesela 5 yıl gitse iyi olur.

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
853
İsim
Satürn
Yani hocam almışken bi kere düzgün alayım tek çeşit ayakkabı kullanıyorum uzun süre memnun bıraksın sıkıntı çıkarmasın gerisi önemli değil. Yani sürekli ayakkabı alan birisi değilim. Mesela 5 yıl gitse iyi olur.
5 yıl zor

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,066
İsim
göksel yurtcan
5 yıl zor hocam onun dışında alınabilir

traviss

80+
5 yıl görmesi biraz zor gibi ama bence mükemmel bir ayakkabı.Her türlü kombininize yakışır cinsten bir ayakkabı.

traviss

80+
En alttaki link yani siyah beyaz olan ve sadece düz beyaz olanı çok güzel bende beyazı var 6 aydır falan kullanıyorum her kombinle gidiyor

Top Bottom