O sirada tek 1 ayakkabi kullanip patladikca yenisini alan benayakkabı baya iyi ama 3. yada 4. ayakkabı olarak alınabilir her şeye gitmez çünkü
bende öyleyim :/O sirada tek 1 ayakkabi kullanip patladikca yenisini alan ben
1300 nerde 3000-3500 nerde hocam bu fiyat bandında adam akıllı basketbol ayakkabısı yoktu riske girdim kaliteli bir replika aldım 1300'e sadece en ufak darbede parçalanan fileli nike modelleri var maalesefreplika jordan 1300 TL mi? nike tan bu paraya orjinal ayakkabı alırdın 3000-3500 e jordan alırdın
repşlika ayakklabı mı girilirReplika Jordana 1300 verdim yazlık olsa kafayı yerdim
ben 1200 e air max alfa trainer aldım replikadan iyidir1300 nerde 3000-3500 nerde hocam bu fiyat bandında adam akıllı basketbol ayakkabısı yoktu riske girdim kaliteli bir replika aldım 1300'e sadece en ufak darbede parçalanan fileli nike modelleri var maalesef
Flo ve instreette satılan 500+ ayakkabılardan kaliteli her şeyden önce ızgara taban değil ve kalıbı çok rahat malzeme kaliteside muadillerine göre çok daha iyirepşlika ayakklabı mı girilir
Ayakkabı güzelmiş nereden aldınızKinetix ve instreette satılan 500+ ayakkabılardan kaliteli her şeyden önce ızgara taban değil ve kalıbı çok rahat malzeme kaliteside muadillerine göre çok daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Nerden aldınız hocamKinetix ve instreette satılan 500+ ayakkabılardan kaliteli her şeyden önce ızgara taban değil ve kalıbı çok rahat malzeme kaliteside muadillerine göre çok daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Ayakkabı güzelmiş nereden aldınız
Air dior modeli replika ayakkabı satan tüm instagram sayfalarında var ama kalitelisini bulmak mesele büyük sayfaların şikayetvar yorumlarını gördükten sonra butik sayfalara yöneldim bir arkadaşımın tavsiyesiyle dolap üzerinden flexzeel satıcısıyla iletişime geçerek aldım 1200 TL + kargo ve dolap komisyonuyla 1280 küsüre geldi 900'e orta kaliteli muadili var ama kalıbı bu kadar orantılı durmuyor linklerini özelden atıyorum (Dolap tercih etmemin sebebi shopierın değişimde vs sıkıntı çıkarıyor olması)Nerden aldınız hocam
dıor edition mıKinetix ve instreette satılan 500+ ayakkabılardan kaliteli her şeyden önce ızgara taban değil ve kalıbı çok rahat malzeme kaliteside muadillerine göre çok daha iyi
Alıntıyı görüntüle
Evetdıor edition mı
Air maxler kaba gözüküyor rahatsa her türlü iyidirben 1200 e air max alfa trainer aldım replikadan iyidir