burak9956
80+ Bronze
46 no ya tekabül ediyor siteye göreBenimki de 30 cm
46 no ya tekabül ediyor siteye göreBenimki de 30 cm
Ayakkabı 25.5 falan cıktı hocam.46 no ya tekabül ediyor siteye göre
Hocam orda örnek vermiştim.Yanlışlık var hocam 41 giyiyorsan ayağın 30 cm olamaz. Benim ayağım 30cm 46-47 giyiyorum.
O halde 41 alın 0.5 cm fazlalık oluyor, zaten Nike sitesinde yarım cm büyük öneriliyor. Verdiğin uzunluk doğru ise tam uyacaktır.Ayakkabı 25.5 falan cıktı hocam.
41 numaramı alayım yani.
Tam mı oluyo hocam 1.5 numara cok fazla değil mi yaw.knk benim ayağım 41 ama krampon 42,5 ( nike hypervenom )
Tamamdır hocam tesekkurler her sey icin.O halde 41 alın 0.5 cm fazlalık oluyor, zaten Nike sitesinde yarım cm büyük öneriliyor. Verdiğin uzunluk doğru ise tam uyacaktır.
Spor ayakkabı için kesinlikle 1 numara büyük alın. Tecrübe konuşuyor.Bunu almayı düşünüyorum.Mercurial Zoom Vapor 15 Academy Fg/Mg Erkek Nike Sarı Erkek Çoklu Çim Zemin Kramponu DJ5631-780 | Korayspor
FUTBOL - AYAKKABI - Kramponlar, Mercurial Zoom Vapor 15 Academy Fg/Mg, Erkek, Nike, Sarı, Erkek Çoklu Çim Zemin Kramponu, Futbol, Amatör, Hücum, Çim Saha(FG), Mercurialwww.korayspor.com
Kaç numara almalıyım? Deneyin alın demeyin yaşadığım şehirde nike krampon yok.
41 Giyiyorum normalde.
40 bi adidas giymiştim. Aşırı sıkmıştı.
Tamamdır hocam spor ayakkabı alırsam fikrim oldu simdiSpor ayakkabı için kesinlikle 1 numara büyük alın. Tecrübe konuşuyor.
Edit: Krampon olayını şimdi gördüm. Fikrim yok.
valla bana tam oluyor içine konç giyiyorum bı sıkınıtı olmuyor. eğer büyük gelirse çift çorap giyersin nike kramponlar yandan biraz darTam mı oluyo hocam 1.5 numara cok fazla değil mi yaw.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır hocam tesekkurler her sey icin.