Neler Yeni

Nike'dan krampon aldım..( Ne zaman gelir)

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
evet dostlarım başlıkta da belirttiğim gibi nike'ın internet sitesinden yarı prof krampon aldım tahminen ne zaman gelir bilgisi olan var mı ??
Biz ne bilellim kardeşim şunu aldım bunu aldım ne zaman gelir deyip durmayın

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Beton için önerebileceğin var mı? En fazla 500TLlik.
Betonda futbol mu oynanır gözünü seveyim. Üstelik 500TRY bütçe belirlemişsin. 2 haftada altı yok olur beton zeminde. Küçüklüğümde çok yaptım öyle hata. Ne güzel nike kramponlarımı perişan ettim. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz ne bilellim kardeşim şunu aldım bunu aldım ne zaman gelir deyip durmayın
Öyle deme, forumda olan tüm üyeler uluslararası kargo firması sahibi. Biz bilmeyeceğizde kim bilecek. :D

YigitElcin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Yiğit Elçin
Betonda futbol mu oynanır gözünü seveyim. Üstelik 500TRY bütçe belirlemişsin. 2 haftada altı yok olur beton zeminde. Küçüklüğümde çok yaptım öyle hata. Ne güzel nike kramponlarımı perişan ettim. :)
Altı az çıkıntılı/çıkıntısız olanlar var onlardan bahsediyorum yoksa gidip çıkıntılı tam halı sahalık kramponları almam.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Hocam merhaba hayırlı olsun. Ben bu işleri outletten gideriyorum genelde ve acayip ucuza geliyor. Tam prof. Nike phantom vision outlette 300 lira civarındaydı. Numarası biraz büyüktü ama sanırım en karlı alışverişimdi .d .

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Nike Mercurial Superfly 7 Pro FG bu model kanka çok güzel efsane bişe alacaksan şuan 500 TL bayağı indirimde yurt dışında 150 dolar fln şuan ayakkabı
Superfly serisi bana rahat gelmiyor, ADIDAS Predator ❤️

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
500 mü olmuş lan yarı proflar? Ben 3 yıl önce 200TL'ye almıştım yarı bilekli Adidas'lardan. De Bruyne giymişti Dünya'da popüler olmuştu ona rağmen 200TL'di. Vay be.. Hayırlı olsun bu arada, mevkin hücumsa Nike tavsiye ederim. Oyun stiline göre almışsındır zaten :)

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan
evet dostlarım başlıkta da belirttiğim gibi nike'ın internet sitesinden yarı prof krampon aldım tahminen ne zaman gelir bilgisi olan var mı ??
kankam konu açana kadar müşteri temsilcisi ile konuşup hangi kargo firmasına ne zaman verildiğini öğrenebilirdin yani

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
500 mü olmuş lan yarı proflar? Ben 3 yıl önce 200TL'ye almıştım yarı bilekli Adidas'lardan. De Bruyne giymişti Dünya'da popüler olmuştu ona rağmen 200TL'di. Vay be.. Hayırlı olsun bu arada, mevkin hücumsa Nike tavsiye ederim. Oyun stiline göre almışsındır zaten :)
Evet çok pahalılar, ben geçen sene Superfly 2017'de çıkan Ronaldo'nun giydiği şu kırmızı var ya ondan almıştım, yarı prof ama çok pişmanlıktı. Hiç rahat değil bağcıkları çabuk yıpranıyor, gerçi birazda oynadığım mevki sebebiyle böyle ama Nike krampon tavsiye etmem ben genel olarak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Evet çok pahalılar, ben geçen sene Superfly 2017'de çıkan Ronaldo'nun giydiği şu kırmızı var ya ondan almıştım, yarı prof ama çok pişmanlıktı. Hiç rahat değil bağcıkları çabuk yıpranıyor, gerçi birazda oynadığım mevki sebebiyle böyle ama Nike krampon tavsiye etmem ben genel olarak.
Adidas, Nike Puma 3 ünü de kullandım amatör ve yarı prof olarak. En rahatının Adidas olduğunu çok rahat söyleyebilirim ya. Hayatımda giydiğim en rahat krampondu. Nike HyperVenom kullandım o da iyiydi fakat rahat değildi. Adidas Predator kullandım inanılmaz rahat. Hayırlı olsun tekrar, oynadığın mevkide nike kullanman çok normal mantıklı olan o. Mevkin ne ?

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Adidas, Nike Puma 3 ünü de kullandım amatör ve yarı prof olarak. En rahatının Adidas olduğunu çok rahat söyleyebilirim ya. Hayatımda giydiğim en rahat krampondu. Nike HyperVenom kullandım o da iyiydi fakat rahat değildi. Adidas Predator kullandım inanılmaz rahat. Hayırlı olsun tekrar, oynadığın mevkide nike kullanman çok normal mantıklı olan o. Mevkin ne ?
Ofansif orta saha, ama ben görev adamıyım, sağ bek ve stoper olduğum zamanlar bile oldu.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Ofansif orta saha, ama ben görev adamıyım, sağ bek ve stoper olduğum zamanlar bile oldu.
Ben de ofansif orta sahaydım, forvet arkası gizli 9 olarak oynardım. Sağ bek de oynuyorsan Nike alman mantıklı olmuş. Hayırlı olsun :)

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ben de ofansif orta sahaydım, forvet arkası gizli 9 olarak oynardım. Sağ bek de oynuyorsan Nike alman mantıklı olmuş. Hayırlı olsun :)
Sağ ol ama krampon kramponluktan çıktı, zaten 8 ayda kullanamadım yazık oldu :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Top Bottom