Neler Yeni

Nindento Switche Uygun Kablo Yok Mu?

emrealvr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Alver
Arkdaşlar birkaç ay önce bir nintendo switch satın almaya karar verdim,neredeyse sıfır gibiydi,ve yanında kutulu bir oyun da vardı ,bana da fiyatı çok cazip geldi ve satın almaya uzun bir yol gittim,gittiğimde kutunun içine ne kadar bakarsam bakayım içinde şarj aletini göremedim,adam zaten konsol hakkında hiçbir fikri olmayan bir telefoncuydu,oğluna iş yerinden hediye mi ne etmişler,her neyse adam orada bana aldığında da içinde bir şarj aleti olmadığını ama bir telefoncu olduğu için bana onun yerine bir şarj aleti verebileceğini söyledi,bende zaten typ-c değil mi nasıl olsa şarj eder ,etmezse de kaç lira olacak internette bunun şarj aleti diyerekten fiyatınında ucuz oluşundan almış bulundum,her şey çok güzeldi,heyecanla eve geldim ve cihazın inanılmaz yavaş şarj olduğunu gördüm,daha kötüsü switchin ekranını yansıtmaya yarayan docku kullanmaya çalıştığımda switchin ekranında switchin AC adaptörünü kullanmam gerektiği yazıyodu,arkadaşlarımla mario kart ve buna benzer bir çok çift kişi oynanabilen oyunu oynama hayallerim suya düştü,bu switchten TV ye veya PC ye görüntü vermemi sağlayacak bir kablo var mı,orijinal olanı 1800 lira gibi bir fiyat,bu sorunu ucuz yoldan nasıl çözerim,bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,127
Üyeler
159,106
Son üye
Genzo6828
Top Bottom