Neler Yeni

Ninjitso sora mı logitech g pro x superligth mı?

HaYDoWN01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
DİNÇER AY
Merhaba arkadaşlar ben aktif olarak valorant oynuyorum g502 mouse a sahibim ve artık gerçekten çok ağır gelmeye başladı Logitech in kalitesine diyecek bir şey yok fakat çok pahalı ninjutso sora yı kullanan arkadaslar bir sıkıntı yaşadınız mı ? Tavsiye eder misiniz ? Yoksa aman bundan uzak dur dersiniz. Cevaplariniz için teşekkürler.

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Valla 10 gün önce sora aldım mouse çok güzel bişi ama gel görki sensöründe sorun yaşadım. Sağ sola hareket ederken kendi kendine tepki verip sıçrama yapıyor ve pazartesi olsun wraithe geri göndereceğim bakalım ilgilenecekler mi böyle yerlerden ürün almak biraz sıkıntı mesela hb amazon felan olsa direk iade ederdim hiç firma kahrı çekmezdim.

Ama bu mouseden öncede amazondan superligth red almıştım o mousenin fabrika hali kötüydü kayması olsun elde tutarken dandik bir şey tutuyormuş hissiyatı olsun eksra para verip değişimler yapmalısın

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Lamzu atlantis. Kullanıyorum çok memnunum. Profesyonel fps oyuncusuyum, öneririm. Sakın g pro x gibi bir düşüncen olmasın. Sora da güzeldir fakat çok hafif. 55g Lamzu atlantis kafi.

HaYDoWN01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
DİNÇER AY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla 10 gün önce sora aldım mouse çok güzel bişi ama gel görki sensöründe sorun yaşadım. Sağ sola hareket ederken kendi kendine tepki verip sıçrama yapıyor ve pazartesi olsun wraithe geri göndereceğim bakalım ilgilenecekler mi böyle yerlerden ürün almak biraz sıkıntı mesela hb amazon felan olsa direk iade ederdim hiç firma kahrı çekmezdim.

Ama bu mouseden öncede amazondan superligth red almıştım o mousenin fabrika hali kötüydü kayması olsun elde tutarken dandik bir şey tutuyormuş hissiyatı olsun eksra para verip değişimler yapmalısın
Pazartesi günü haber verir misin be yaptıklarına dair.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://shop.connectgame.com.tr/pro...osuz-gaming-mouse-kailh-gm-8-0-paw-3395-beyaz Bu mouse'nin verileri güzel. Ama güzel mi bilmiyorum bana yarın gelicek sanırsam kullanıp size haber verebilirim.
Cok iyi olur haber bekliyorum

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
https://shop.connectgame.com.tr/pro...osuz-gaming-mouse-kailh-gm-8-0-paw-3395-beyaz Bu mouse'nin verileri güzel. Ama güzel mi bilmiyorum bana yarın gelicek sanırsam kullanıp size haber verebilirim.
bu mouse de güzeldir fiyatına göre sensörü güzel fakat ne kadar uzun ömürlü olur bilmem. TenZ bile kendi mousesini çıkarmadan önce lamzu atlantis kullanıyordu. Ben Lamzu'ya kefilim. Arkadaş darmoshark m3 mousesini de denesin deneyimlerini paylaşsın ona göre kararınızı verin.

HaYDoWN01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
DİNÇER AY
bu mouse de güzeldir fiyatına göre sensörü güzel fakat ne kadar uzun ömürlü olur bilmem. TenZ bile kendi mousesini çıkarmadan önce lamzu atlantis kullanıyordu. Ben Lamzu'ya kefilim. Arkadaş darmoshark m3 mousesini de denesin deneyimlerini paylaşsın ona göre kararınızı verin.
Evet onu beklemek daha mantikli olur.

EmirCamon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Emir
Ben 2. el buldum 900'e geldi param güvende dahil 13 günlük kahverengi olanından.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnşallah bir sorun yoktur.

HaYDoWN01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
DİNÇER AY

dostum ne yaptın haber var mı ?

ginowhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Umut Y.
lamzu atlantis mini mi sora mı

Top Bottom