Logitech g pro x nasıl alınır mı ?

1649343328673.png

Pek masum gelmedi. Yoksa güzel ürün.

evvet tam olarak bu konu benim konum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 senedir hatta fazladır kullanıyorum çoğu bulunduğum ortamda bu hangi marka mikrofon sesin çok temiz diye yorumlar aldım ses kalitesinde üstüne tanımıyorum sadece malzeme konusunda biraz ağır ama ben alıştığımdan bana hiç ağır gelmiyor bluevoice özelliği muazzam bir şey ürünü övmek için övmüyorum benim ilk elite sayılabilecek kulaklığım ancak fiyatının hakkını verdiğini belirtmem lazım ben aldığımdan 1235 tl idi piyasa değeri şimdi bilmiyorum

Normalde alınır da satıcıları hiç güvenilir gelmedi bana. Mağaza değil de bireysel satıcılar gibi. Oyun oynamak için alacaksan güvenilir bir mağazadan 1000TLnin altına HyperX cloud 2 ya da Razer blackshark V2 alabilirsin.
amazonda da var bu kulaklığın mic kalitesini çok beğendim sesi zaten bir zahmet kaliteli olsun

evvet tam olarak bu konu benim konum

1 senedir hatta fazladır kullanıyorum çoğu bulunduğum ortamda bu hangi marka mikrofon sesin çok temiz diye yorumlar aldım ses kalitesinde üstüne tanımıyorum sadece malzeme konusunda biraz ağır ama ben alıştığımdan bana hiç ağır gelmiyor bluevoice özelliği muazzam bir şey ürünü övmek için övmüyorum benim ilk elite sayılabilecek kulaklığım ancak fiyatının hakkını verdiğini belirtmem lazım ben aldığımdan 1235 TL idi piyasa değeri şimdi bilmiyorum
eyvallah bana bi eq ayararlını ve mic ayarlarını atabilme şansın var mı

Kulaklık konusunda Amazon hariç alışveriş yapmak sıkıntı. Hijyenik ürün sayıp değişim iade felan yapmıyorlar.

Geri