ninjutso katana vs lamzu atlantis

Riddle

80+
Reaksiyon skoru
159
Bütçe
1700
2 el mouse alıcam benim aklımda ninjutso katana var 1300tl ye elden alıcağım fakat aklıma takılan mouse ninjutso dan alınmış sorun çıkarsa nasıl garantiye yollayacağım ve wraith v2 skatez takılmış
lamzu atlantis e gelince benim elim büyük ve pençe tutuşu yapmıyorum 500tl fazla verip kargo ile lamzu atlantis almama değer mi
mouse önerilerinize açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ninjutsoyu satan arkadaş @federalper :D

2 el mouse alıcam benim aklımda ninjutso katana var 1300tl ye elden alıcağım fakat aklıma takılan mouse ninjutso dan alınmış sorun çıkarsa nasıl garantiye yollayacağım ve wraith v2 skatez takılmış
lamzu atlantis e gelince benim elim büyük ve pençe tutuşu yapmıyorum 500tl fazla verip kargo ile lamzu atlantis almama değer mi
300-400koy sıfır al, yurtdışı garantili ürünler faturanın senin adına olmasına önem gösteriyor bkz corsair-razer-arctic

300-400koy sıfır al, yurtdışı garantili ürünler faturanın senin adına olmasına önem gösteriyor bkz corsair-razer-arctic
Ninjutso'da öyle bir şey yok sadece order no ile işlem sağlayabiliyorsun en küçük şeyde de sıfırı ile değişim oluyor lütfen bilmeden yorum yapmayın

ninjutsoyu satan arkadaş @federalper :D
Ürünü göndermekte tr de kargoya vermek kadar basit DHL ile evine kadar gelip ürünü alıyorlar

Ninjutso'da öyle bir şey yok sadece order no ile işlem sağlayabiliyorsun en küçük şeyde de sıfırı ile değişim oluyor lütfen bilmeden yorum yapmayın

Ürünü göndermekte tr de kargoya vermek kadar basit DHL ile evine kadar gelip ürünü alıyorlar
Benden fatura istemişlerdi.

Aga lamzu kullanıyorum gpx den geçtim çok iyi tavsiye ederim ama önce
Knk lamzu be. Sıfır connectgane 1750 almıştım şuan kaç bilmiyorum ama gpx den geçtim kral mouse ya

Knk lamzu be. Sıfır connectgane 1750 almıştım şuan kaç bilmiyorum ama gpx den geçtim kral mouse ya
Peki sağlammı düşürünce kırılacakmış gibi geliyor bana

Lamzu da güzel , ben firmaların garanti politikasını örneklendirdim zaten

Elim büyük ve pençe tutuşu yapmıyorum lamzu alayım mı?

Lamzu daha iyi... Sırf tasarımı için bile alırım ben.

Çok mouse kullandım fakat en çok rahat ettiğim mouse lamzu oldu. Switch leri ve sensörü ile üst düzey bir mouse. Yapı kalitesi çok başarılı. Skatezleri güzel. Kutu içeriği zengin. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,626
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri