Neler Yeni

nintendo switch i satıp xbox series s e geçmek mantıklı mı ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
arkadaşlar nintendo oyunlarına vereceğim parayla gider küçükbaş hayvan alırım afedersiniz. bu konsoku çok severek aldım ve çok severek kullandım ama düzgün oyunları 500 tl den aşağı değil ve ikinci el piyasası pahalı. geçen n11 de ilk gördüğüm ilan 3000 tl civarına series s ti ve 3 ay gamepass vardı.
aileme bu konuyu açtığımda ise direkt hayır satamazsın sürekli bir şeylerini satıyorsun ne isteyerek aldın onu vs vs bir şeyler dediler. sizce mantıklı mı ? satıp series s e geçmek. şuan fırsatım olsa yeni nesil bir konsol olan series s i tercih ederim ve gamepass ile ucuza doya doya oynarım siz ne düşünüyorsunuz

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
bence mantıklı

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
arkadaşlar nintendo oyunlarına vereceğim parayla gider küçükbaş hayvan alırım afedersiniz. bu konsoku çok severek aldım ve çok severek kullandım ama düzgün oyunları 500 TL den aşağı değil ve ikinci el piyasası pahalı. geçen n11 de ilk gördüğüm ilan 3000 TL civarına series s ti ve 3 ay gamepass vardı.
aileme bu konuyu açtığımda ise direkt hayır satamazsın sürekli bir şeylerini satıyorsun ne isteyerek aldın onu vs vs bir şeyler dediler. sizce mantıklı mı ? satıp series s e geçmek. şuan fırsatım olsa yeni nesil bir konsol olan series s i tercih ederim ve gamepass ile ucuza doya doya oynarım siz ne düşünüyorsunuz
bence yapmak istediğin mantıklı ama bilgisayarın yoksa bilgisayar al bence

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Hem de nasıl mantıklı. Series S + Game Pass gelmiş geçmiş en F/P ürünlerden olabilir.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
arkadaşlar nintendo oyunlarına vereceğim parayla gider küçükbaş hayvan alırım afedersiniz. bu konsoku çok severek aldım ve çok severek kullandım ama düzgün oyunları 500 TL den aşağı değil ve ikinci el piyasası pahalı. geçen n11 de ilk gördüğüm ilan 3000 TL civarına series s ti ve 3 ay gamepass vardı.
bence değil switchle her yerde oyun oynanıyor ve exclusiveleri başka hiçbir konsolda oynanmıyor wiiu hariç

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok mantıklı tab2de series s en fp konsol olabilir

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence değil switchle her yerde oyun oynanıyor ve exclusiveleri başka hiçbir konsolda oynanmıyor wiiu hariç
Hem de nasıl mantıklı. Series S + Game Pass gelmiş geçmiş en F/P ürünlerden olabilir.
bence mantıklı
series s düşündüğümden bi 1 k daha pahalıymış o yüzden xbox one s e yöneldim. xbox one s le aynı denklemi yaparsak gene mantıklı olur mu ?
ikinci el olarak alacağımı düşünürsek 1k ile 700tl civarı bir kar kalıcak bana

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
sisteminiz ne 1650 s niz falan varsa hiç amntıkluı değil
rx570 var. benim istediğim şu. nintendo oyunları inanılmaz pahalı olduğu için 1 yıldır falan yatıyor elime almıyorum. nintendo boş boş duracağına alırım xbox koyarım tv nin oraya. hem netflix falan izlemek için pc den kablo çekmekle uğraşmam hem kolu pc ye bağlarım hem gamepass ile birsürü oyunu yattığım yerden ucuza oynarım

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
series s düşündüğümden bi 1 k daha pahalıymış o yüzden xbox one s e yöneldim. xbox one s le aynı denklemi yaparsak gene mantıklı olur mu ?
ikinci el olarak alacağımı düşünürsek 1k ile 700tl civarı bir kar kalıcak bana
Almışken en azından Series S almak lazım. Sıfırı en ucuz 3860 TL.

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Switch'i JB yapmadıktan sonra kullanılmaz. Hemen sat.

Top Bottom