Neler Yeni

Nintendo Switch kasıyor mu ve almaya değer mi ?

zimo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Ege
Selamlar Nintendo Switch OLED Almayı düşünüyorum yakında genellikle dışarıda takılan biri olduğumdan pc'ye ayıracak çokta vaktim olmuyor o yüzden dışardada oyun oynayabilmek için Nintendo Switch OLED tercih ettim pil süresi olsun exc oyunları olsun çok hoşuma gitti fakat bazı forumlarda gezindiğimde Nintendo Switch'in bazı oyunlarda 20 FPS'lere kadar düştüğünü 30 FPS sabit veremediğini yazanları gördüm Nintendo Switch OLED kullanan birisi yada bilen birisi açıklayabilir mi ? oyunlar kasıyor mu almaya değer mi vb. şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.

arturo

80+ Silver
Selamlar Nintendo Switch OLED Almayı düşünüyorum yakında genellikle dışarıda takılan biri olduğumdan pc'ye ayıracak çokta vaktim olmuyor o yüzden dışardada oyun oynayabilmek için Nintendo Switch OLED tercih ettim pil süresi olsun exc oyunları olsun çok hoşuma gitti fakat bazı forumlarda gezindiğimde Nintendo Switch'in bazı oyunlarda 20 FPS'lere kadar düştüğünü 30 FPS sabit veremediğini yazanları gördüm Nintendo Switch OLED kullanan birisi yada bilen birisi açıklayabilir mi ? oyunlar kasıyor mu almaya değer mi vb. şimdiden yanıtlarınız için teşekkürler.
hocam nintendo oyunları çok pahalı bunu göz önünde bulundurarak alın.

zimo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nintendo oyunları çok pahalı bunu göz önünde bulundurarak alın.
Evet biliyorum ama farklı ülkelerin mağzlalarından alınabiliyormuş galiba ve öyle oyunların fiyatları uyguna geliyor sadece nintendo exc oyunları pahalı onlarıda para biriktirip almayı düşünüyorum.

Top Bottom