Rehber 🔴🔵Nintendo Switch Uygun Fiyata Oyun Satın Alma Rehberi (Haziran 2025) 🎮💸

Kapatılan hesapta İş Bankası ile denedik kapattılar hesabı. Papara ile denedim şuan geri dönüş yapmalarını bekliyorum. Siz adres kısmına nasıl giriş yapıyorsunuz? Ben telefon numarası harici rastgele Japon adresi girdim. Kendi adresimi girince buraya teslim yapılamaz şeklinde uyarı veriyor satın alım ekranında.
TR lokasyonlarına göre ayırt ediyor mu bilmiyorum ama ben Antalya’da yaşıyorum; Antalya adresimi girdiğimden beri herhangi bir sorun yaşamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Disco Elysium hiçbir mağazada Türkçe değil ki zaten Nintendo'da.
Nereden aldığına göre değişiyor olan bölgeler var

TR lokasyonlarına göre ayırt ediyor mu bilmiyorum ama ben Antalya’da yaşıyorum; Antalya adresimi girdiğimden beri herhangi bir sorun yaşamadım.
Hocam Türkiye adresi giriyorum inatla bu konuma teslim edilemez diye uyarı veriyor. Para çekememesine rağmen işlem onaylandı gösteriyo sayfayı bir yeniliyorum askıya alındı diyor.
1760277864682.webp

Son düzenleme:
Papara ile deneme yaptığım hesapta attığım bilgilerle beraber bu sefer hesabı aktif ettiler deneyeceğim ilerleyen vakitlerde.

Hocam Türkiye adresi giriyorum inatla bu konuma teslim edilemez diye uyarı veriyor. Para çekememesine rağmen işlem onaylandı gösteriyo sayfayı bir yeniliyorum askıya alındı diyor.
Alıntıyı görüntüle
Bir arkadaşımla konuştum; kendisi Japonya’dan Tokyo’daki bir otelin adresini girince ürünü alabildi. Siz de aynı şekilde deneyebilir misiniz?

Bir arkadaşımla konuştum; kendisi Japonya’dan Tokyo’daki bir otelin adresini girince ürünü alabildi. Siz de aynı şekilde deneyebilir misiniz?
Hocam bu sefer satın alabildim fakat kod gözükmüyor ve satın alıma dair mail gelmedi.

oğlum düşünsene nint*ndo bu konuyu görüyor konu sahibine telif davası açıyor :kekw:

Hocam yasal olmayan bir şey var mı ki? Japon kodu satan pin sitelerinin başı belaya girerdi öyle bi durum olsa.
usta n*ntendo oyunlarının youtubedaki oynanış videolarına telif atan bir şirket her şey beklenir

Hocam bu sefer satın alabildim fakat kod gözükmüyor ve satın alıma dair mail gelmedi.
Kod hemen gelmeyebilir; duruma bağlı olarak 15 dakika içinde ya da 1 saat içinde gelebilir.

oğlum düşünsene nint*ndo bu konuyu görüyor konu sahibine telif davası açıyor :kekw:
Geçen haberlerde benzer bir konu vardı; Reddit'te Nintendo korsan oyunlarıyla ilgili bir topluluk hakkında. Topluluğun moderatörüne dava açılmıştı. Ama bu durum yasal bir sorun teşkil etmez; sonuçta korsan bir işlem yapılmıyor, parasını veriyorsun. Bu yüzden bir problem olmayacaktır.

Hocam size mail düşmediği ve uzun süre gelmediği oldu mu?
yani oyunların geç düştüğü oluyor da 1 saati geçtiğini hatırlamıyorum

Geçen haberlerde benzer bir konu vardı; Reddit'te Nintendo korsan oyunlarıyla ilgili bir topluluk hakkında. Topluluğun moderatörüne dava açılmıştı. Ama bu durum yasal bir sorun teşkil etmez; sonuçta korsan bir işlem yapılmıyor, parasını veriyorsun. Bu yüzden bir problem olmayacaktır.

yani oyunların geç düştüğü oluyor da 1 saati geçtiğini hatırlamıyorum
Ürün detaylarına girince pending ibaresi mevcut, umarım yakın vakitte çeker de kurtuluruz şu beladan.

Beni şüphelendiren şey böyle bir ürün alımı gerçekleşti adında bi mail atılmamış olması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri