Malum piyasadan dolayi pc alamiyoruz. Nintendo wii almayı düşünüyorum. Ve genellikle hd tv lerde çamur gibi kalite verdigini duydum(normal bisey zaten.) Nintendo wii için tv onerirmisiniz? Link atarsaniz veya tv nin ismini söylerseniz çok güzel olur.
Nintendo Wii bende de var. İmkan varsa tüplü TV de oynamanı öneririm. Her nedense bilmiyorum ama LCD LED Tvlerde çamur gibi tüplüde kaliteli. Ha çamur gibi diyorum da oynanmayacak gibi de değil. Yine de tüplüde grafikler daha iyi. Konsol ona göre tasarlandı belki de. Ha alabiliyorsan softmodlu al internetten oyun indirip atar oynarsın hard diske veya flaşa. Yapamazsan yazarsın ben sana anlatırım adım adım.
Benim için en zevkli konsol. Düşünsene ilk çıktığı zamanlarda gidiyorsun oynuyorsun ve elindeki kumandayı nereye çevirirsen ekrandaki aynısını yapıyor falan. Böyle ağzım açık kalmıştı hayal gibi geliyordu insana. Bu konsollar için çok büyük bir devrimdi. O yüzden bendeki yeri çok ayrı. Dünyanın en çok satan konsollarından biridir ayrıca (101 milyon, PS4 112 milyon)