Neler Yeni

Nitro 16 AN16-41-R9M3 laptop upgrade için kasa açılırsa garanti dışı kalır mı?

skyline94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
engin doğan
Laptopu alalı 1 yıl olmadı. Daha önce SSD almıştım bilgisayarcıya taktırmıştım. Sıkıntısız gözümün önünde yaptı verdi hemen o açıdan şüphe yaptırmıyor adam. Şimdi 16 GB RAM aldım yine bu bilgisayarcıya gidersem garanti dışı kalır mı cihaz? Zaten içini açtırdım bir kere şimdi tekrar gidicem aynı bilgisayarcıya . Garanti dışı kalmışmıdır laptop ? Cizik yok üstünde.

PNSHER

80+ Bronze
Laptopu alalı 1 yıl olmadı. Daha önce SSD almıştım bilgisayarcıya taktırmıştım. Sıkıntısız gözümün önünde yaptı verdi hemen o açıdan şüphe yaptırmıyor adam. Şimdi 16 GB RAM aldım yine bu bilgisayarcıya gidersem garanti dışı kalır mı cihaz? Zaten içini açtırdım bir kere şimdi tekrar gidicem aynı bilgisayarcıya . Garanti dışı kalmışmıdır laptop ? Cizik yok üstünde.
En doğru bilgiyi yine servis verir. Siz yine de servislik bir durum olduğunda eski haline çevirip gönderin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
2G
Cihaz.tv Acer teknik servisinin yükseltme yapılan laptopları garanti dışı olarak gördüğünü söylüyordu. Hatta sitesinde sürekli güncellediği laptop önerileri listesinde de belirtiyor bunu.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Sıfır ürün için yetkili servisi tercih etmekte fayda var. Ram ve ssd eklemekte sorun yok gibi gözükebilir. Ama farklı bir nedenle sorun oluştuğunda, laptopun açılıp servis dışı işlem yapıldığı anlaşılınca, kullanıcıya bonuslu fatura çıkabilir.
Satın alınma aşamasında fatura kesilen ürünle, servise gelen ürün farklılık gösteriyorsa; cız durumu.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Servis acilinca garanti disi kalmadigini soyluyor zaten Acer kullaniyorsunuz hocam Garanti ile işiniz yok TR nin en kotu Servisi bakıyor acere boşverin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,441
Üyeler
172,236
Son üye
B1rumut
Top Bottom