aydinyilmaz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Aydın Yılmaz
Merhaba, laptopumda 1 aydır Warzone oynarken %20’ye varan system “ntoskrnl.exe” kullanımı görüyorum, diğer oyun ve uygulamalarda da %5 civarında. Boştayken sorun yok ama bir şeyle meşgulken ekstra olarak işlemci tüketiyor. Cmd komutlarından güvenli modda malwarebytes ile virüs taramasına kadar birçok şey denedim, son çare format dahi attım ancak çözülmüyor.
Latencymon driver gecikmeleri çok fazla, ilginç bir şekilde format öncesi de sonrası da ethernet portunu devre dışı bırakırsam gecikmelerim baya azalıyor ama sorunum devam ediyor. Wifi driver’ını baştan bile kurdum. Sonuçlarım bu şekilde, bu sorun donanım kaynaklı olabilir mi? Başka ne yapabilirim 1 haftadır sadece bununla uğraşıyorum.
Latencymon driver gecikmeleri çok fazla, ilginç bir şekilde format öncesi de sonrası da ethernet portunu devre dışı bırakırsam gecikmelerim baya azalıyor ama sorunum devam ediyor. Wifi driver’ını baştan bile kurdum. Sonuçlarım bu şekilde, bu sorun donanım kaynaklı olabilir mi? Başka ne yapabilirim 1 haftadır sadece bununla uğraşıyorum.