çalışmadı bilgisayarAynı sorunu yaşadım eski Nitro 5 laptopumda. Sisteminden Nitro Sense yazılımını kaldır. Buraya marka modelini yaz laptopunun. Yazdıktan sonra arat orada Uygulamalar Software adı altında Nitro Sense var onu indir zip olarak inecek setup dosyasını aç kur sisteme çalıştır. Klavyen üzerinde böyle bir tuş var bununla çalıştıra bilirsin kurduktan sonra. (N)
Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye
Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin.www.acer.com
direk açılmıyor yazı falan da çıkmıyorNe hatası veriyor? Yoksa direk mi açılmıyor?
bakarım ama 2 gün önce çalışıyorduWin 10 pro ise ondan olabilir
ama 2 gündür kullanıyordumDirek açılmadıysa Windows'da sıkıntı olabilir.
Son 2 gündür Windows'unuzu güncellediniz mi?ama 2 gündür kullanıyordum
hayırSon 2 gündür Windows'unuzu güncellediniz mi?
Revo Uninstaller Pro ile uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Belki virüs girmiş olabilir Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama da yapabilrsiniz. Ama aynı anda değilhayır
direk format atsam düzelir miRevo Uninstaller Pro ile uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin. Belki virüs girmiş olabilir Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama da yapabilrsiniz. Ama aynı anda değil![]()
Şimdilik formata gerek yok çözemezsek yaparsın.direk format atsam düzelir mi
sabahtan beri uğraşıyorum bir türlü olmadıŞimdilik formata gerek yok çözemezsek yaparsın.
ekran kartı driveerını silmiştim onu yüklesem tekrar çalışır mı acavaŞimdilik formata gerek yok çözemezsek yaparsın.