Neler Yeni

Niye kimse konulara cevap vermiyor?

Schämell

80+
Merhabalar forumda konu açalım diyoruz sıfır cevap kimse niyr cevap vermiyor? Bazıları "kimsenin fikri yok demekki" gibi şeyler yazmasın çünkü açtığım konu "6800 TL Bilgisayar Önerisi?" konusu. Yani forumda açılabilecek en doğal en normal en bilindik soruya bile kimse bir şey yazmıyor? Ama bir sorsak herkes "en iyi bilgisayardan ben anlarım" der. Tamam piyasa kötü fakat insan yinede sorulası en normal olan soruya bile cevap veremiyorsa ben bu forumdaki bilgisayar dahilerinin haline...

En İyi Cevap
7
Bazı konulara evet cevap verilmiyor. Mesela ben konunuzu hiç görmedim. Görülmüyor olabilir belki.
Ama haklısınız cevap verilmeyen çok konu var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
6800 TL'lik fiyatını şu an hak eden bir PC var ise öneri yapılırdı zaten.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Merhabalar forumda konu açalım diyoruz sıfır cevap kimse niyr cevap vermiyor? Bazıları "kimsenin fikri yok demekki" gibi şeyler yazmasın çünkü açtığım konu "6800 TL Bilgisayar Önerisi?" konusu. Yani forumda açılabilecek en doğal en normal en bilindik soruya bile kimse bir şey yazmıyor? Ama bir sorsak herkes "en iyi bilgisayardan ben anlarım" der. Tamam piyasa kötü fakat insan yinede sorulası en normal olan soruya bile cevap veremiyorsa ben bu forumdaki bilgisayar dahilerinin haline...
O paraya bu parayı hak edecek pc yok o yüzden cevap gelmemiştir.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Çoğu konu görülmüyor ve bilgisi olan az fikri olan çok

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Şu an ki stok durumunu bilmiyorsun galiba.
Eskiden 6800 liraya çok rahat RTX sistem toplanıyordu ama şimdi hep 1050Ti lı sistemler var. Bu sistemler parasını hak etmedikleri için size önermek istemiyoruz paranız boşa gitmesin diye. Paranın boşa gitmesinden rahatsız olmayacaksan sana öneri yapayım, ama paran boşa gidecek

Schämell

80+
6800 TL'lik fiyatını şu an hak eden bir PC var ise öneri yapılırdı zaten.
O paraya bu parayı hak edecek pc yok o yüzden cevap gelmemiştir.
Peki, ne yapmam lazım? Bekleye bekleye bi hal oldum.. Artık daha fazla takatim kalmadı, bu ay içinde alacağım. Ne yapmamı önerirsiniz? 6800TL'ye bir PC almalıyım yoksa ayın sonuna kadar bekleyip en azından F/P ürün çıkar diye mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an ki stok durumunu bilmiyorsun galiba.
Eskiden 6800 liraya çok rahat RTX sistem toplanıyordu ama şimdi hep 1050Ti lı sistemler var. Bu sistemler parasını hak etmedikleri için size önermek istemiyoruz paranız boşa gitmesin diye. Paranın boşa gitmesinden rahatsız olmayacaksan sana öneri yapayım, ama paran boşa gidecek
Param boşa gidecek diye hiç almayayım mı? Pc almak zorundayım şu anki bilgisayarım google ye zor giriyo ne önerirsin?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Peki, ne yapmam lazım? Bekleye bekleye bi hal oldum.. Artık daha fazla takatim kalmadı, bu ay içinde alacağım. Ne yapmamı önerirsiniz? 6800TL'ye bir PC almalıyım yoksa ayın sonuna kadar bekleyip en azından F/P ürün çıkar diye mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Param boşa gidecek diye hiç almayayım mı? Pc almak zorundayım şu anki bilgisayarım google ye zor giriyo ne önerirsin?
Monitör, klavye mouse de dahil mi

Top Bottom