rica ederim kafana takılan bir şey olursa etiketleyebilirsin. . ekipmanların tam olsun o kısmı asla es geçme.hayırlı olsun şimdidençok sağolun hocam baya yardımcı oldunuz ilk defa kendim çalışıp kazanarak bir şey sahibi olucam 18 yaşında. Para kolay kazanılmadığı için baya araştırıp sordum tekrardan sağolun
giray hocam önermedi be onu reisGönül isterdi birer 450sr çekelim
Tamamdır hocam sağolunrica ederim kafana takılan bir şey olursa etiketleyebilirsin. . ekipmanların tam olsun o kısmı asla es geçme.hayırlı olsun şimdiden
Eski 500 Luk cbr mi desek yeni sr450 mi desek sr mantıklı olabilir bilmiyorum ki çin malı vs motorlardan ne beklenebilir ki japon tercih edecek para olsa eyvallahgiray hocam önermedi be onu reis
sr450 r25 hemen hemen aynı para'da bende hiç bilemedim reis xd sr 450'ide bana bi arkadaşım önermişti çünkü pulsardan sonra ona geç diye. Bi konu açınca r25 dediler neden dedim japon bu kadar dedilerEski 500 Luk cbr mi desek yeni sr450 mi desek sr mantıklı olabilir bilmiyorum ki çin malı vs motorlardan ne beklenebilir ki japon tercih edecek para olsa eyvallah
Hocam pulsara yine zam geldi ve zam geldikçe soğuyorum bu pulsardan. Sizce hala almak mantıklı mı ? 128e nk250de var nk daha mantıklı geldi bana yine de bi sorayım dedim. Muhabbetimi biliyorsunuz zaten 6 ay kullanıp satıp r25 yada sr450 almak istiyordum.rica ederim kafana takılan bir şey olursa etiketleyebilirsin. . ekipmanların tam olsun o kısmı asla es geçme.hayırlı olsun şimdiden
seçime kadar aldın aldın patlıcak tüm fiyatlar seçimden sonra. tek pulsara değil tüm modellere geldi ktm duke 790 bu ay içinde 3 kez zam yedi mesela.Hocam pulsara yine zam geldi ve zam geldikçe soğuyorum bu pulsardan. Sizce hala almak mantıklı mı ? 128e nk250de var nk daha mantıklı geldi bana yine de bi sorayım dedim. Muhabbetimi biliyorsunuz zaten 6 ay kullanıp satıp r25 yada sr450 almak istiyordum.
vallaha hocam tam 1 nisanda paramı çekebiliyorum. Nk alsam satarken sorun yaşar mıyımseçime kadar aldın aldın patlıcak tüm fiyatlar seçimden sonra. tek pulsara değil tüm modellere geldi ktm duke 790 bu ay içinde 3 kez zam yedi mesela.
satarsın her malın bir alıcısı vardırvallaha hocam tam 1 nisanda paramı çekebiliyorum. Nk alsam satarken sorun yaşar mıyım
evet hocam dediğiniz gibi de çok kararsız kaldım gerçektensatarsın her malın bir alıcısı vardır