Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥NKolay / Fibabanka Her Ay 500TL🔥🔥

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Ümit
beyler kızmayın ama bu kadar ucuzluk görmedim ben. her hafta şuradan 500 tl al buradan 200 tl al gibi 10 tane konu görüyorum. bütün bilgilerinizi halka açtınız, ileride başınıza garip olaylar gelirse şaşırmayın. bu tip başlıklar yasaklanmalı bence..

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,896
İsim
Eren Yeager
500TL için uğraşılan zamana emeğe bak valla ne hale düşmüşüz

freygasm

80+ Gold
Artı para hangi banka?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artı para hangi banka veriyor?
Akbank, artıpara limitinden 10k çekip atıyorum nkolaya sonra geri hemen akbanka atıyorum 3tl falan faiz oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bu 4 tane mavi renkli görev var onlari mi yapmak alzim sadece yoksa tüm gorevlerimi yapmak lazım ?
10k görevini net yapıcaksın, sonra ekstra 4görevden biriniseçip yapıcaksın.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Muhammet Kürkçü
beyler bunlar işsiz öğrencilerin azıcık harçlık çıkarma taktikleri çokda şey yapmayın. tabaiki koca koca adamların yapması vakit kaybından başka bir şey değil.

freygasm

80+ Gold
beyler kızmayın ama bu kadar ucuzluk görmedim ben. her hafta şuradan 500 tl al buradan 200 tl al gibi 10 tane konu görüyorum. bütün bilgilerinizi halka açtınız, ileride başınıza garip olaylar gelirse şaşırmayın. bu tip başlıklar yasaklanmalı bence..
Sızmayan bilginiz yok zaten, hastaneye bir kere bile gitseniz bile ad soyaddan tüm bilgilerinize erişilebiliyor. En azından para alıyosun bunda

Palo DAYI 👑

80+ Gold
usta dur usta bınance vermedı daha :)

Top Bottom