2 tane fan almıştım eskileri çıkarıp onları taktım. stok işlemci soğutucusunu çıkarıp başka soğutucu takıcaktım. soğutucu uyumlu olmadığı için takamadım. stok soğutucuyu geri takıcaktım termal macun bitmiş 2 sene önce 15 20 TL ye aldığım cooler master macun vardı onu kullandım taktım bilgisayarı açtım direk gtaV ya girdim 5 10 dakka oynadım işlemci sıcaklığın 95 e çıktığını gördüm ve kapattım bilgisayarı bir sıkıntı olmasın diye. macunu sürerken az sürmüşümdür vs diye düşünüp çıkardım fanı işlemci ve fanın üstünü macundan arındırıp tekrardan macun sıkıp taktım soğutucuyu. daha sonra bilgisayarı çalıştırdığım da no Signal Hatası aldım. o hata dan sonra macunla ilgili olabileceğini düşünüp 50 TL ye xig marka macun aldım onu sürdüm hata hala devam etti. ilk işlemciye bir şey olduğunu düşündüm ama kasadaki her şey çalışıyordu klavye fan ekran kartı vs. ve herhangi bir usb çıkarıp taktığım zaman kulaklıktan o klasik dıdıdın sesi geliyordu. O yüzden kasada herhangi bir problem olmadığını sıkıntının monitör veya hdmi kablosunda olduğunu düşünüyorum sizce nedir. Bu arada Ram çıkarıp takma silgiyle silme ekran kartı çıkarıp takma tek Ram çalıştırma falan hepsini denedim