NO VİDEO INPUT (VİDEO SİNYALİ YOK)

BySunqqs

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar laptopumu yaklaşık 2020ın başından beri uzay montaj şeklinde kullanıyorum.
Sabah uyandığımda bilgisayarımı açtığımda sinyal yok mesajıyla karşılaştım ne anakart logosu geldi ne Windows logosu.
Tuhaf şu ki güç tuşuna bi kere bastığımda pc kapanıyor normalde 5 - 6 saniye basılı tuttuğunda kapanması gerekmiyordu?
Ne yapabilirim bilen varsa yardım edebilirmi

1597075218993-1313800798.jpg

Merhabalar laptopumu yaklaşık 2020ın başından beri uzay montaj şeklinde kullanıyorum.
Sabah uyandığımda bilgisayarımı açtığımda sinyal yok mesajıyla karşılaştım ne anakart logosu geldi ne Windows logosu.
Tuhaf şu ki güç tuşuna bi kere bastığımda PC kapanıyor normalde 5 - 6 saniye basılı tuttuğunda kapanması gerekmiyordu?
Ne yapabilirim bilen varsa yardım edebilirmi

Alıntıyı görüntüle

Güç tuşuna 5-6 saniye basılı tutarsan zorla kapatma yaparsın sakın onu yapma, güç tuşuna bir kez basman normal kapatma olur, ama tavsiyem windows üzerinden kapatmak.

PC sıkıntısız çalışıyor ise devamke. İlkkez uzay montaj laptop kullanan gördüm, ama altına ince süngerimsi yumuşak bir yapı koy, tahta üstünde pek iyi olmamış.

Güç tuşuna 5-6 saniye basılı tutarsan zorla kapatma yaparsın sakın onu yapma, güç tuşuna bir kez basman normal kapatma olur, ama tavsiyem windows üzerinden kapatmak.

PC sıkıntısız çalışıyor ise devamke. İlkkez uzay montaj laptop kullanan gördüm, ama altına ince süngerimsi yumuşak bir yapı koy, tahta üstünde pek iyi olmamış.
Aga Sıkıntısız çalıyoru kim dedi? :d
Ekran gelmiyor sorun bu nasıl çözebilirim.

Geri