Bırakın hocam ama dosya konumunu atın.node.js yi bırakmadım dosya konumunu hemen atıyorum bırakayımmı devre dışı
Bırakın hocam ama dosya konumunu atın.node.js yi bırakmadım dosya konumunu hemen atıyorum bırakayımmı devre dışı
Bırakın hocam.Alıntıyı görüntüle
dosya konumu budur hocam devre dışı bırakıyorum ozaman bunu
Peki hocam.hocam şuan görev yöneticisinde yok adobe ye ait tüm dosyaları sildim ve şuan yok o şey PC yi yeniden başlatıp bakacağım birdaha
Ne demek hocam yardım etmek görevim. Ne tür konular da size soru soracağımı söylerseniz çok makbule geçer ek olarak konuyu çözüldü olarak düzeltirseniz iyi olur.Hocam virüsü sildim ve temiz bi format atıyorum şuan ne olur ne olmaz diye çok sağolun sizinde bir sorunuz olursa bana hiç çekinmeden sorabilirsiniz çok teşekkür ederim
Ekipman önerisi yada 3 boyutlu tasarım ile alakalı bir işiniz olursa setup dizme falan 3 boyutlu olarak tasarlayabilirimNe demek hocam yardım etmek görevim. Ne tür konular da size soru soracağımı söylerseniz çok makbule geçer ek olarak konuyu çözüldü olarak düzeltirseniz iyi olur.
Hocam ben bu sene üniye geçicem iç mimarlık için sizce 3ds max ve okul için laptop mu lazim yoksa masaüstü mü ?Ekipman önerisi yada 3 boyutlu tasarım ile alakalı bir işiniz olursa setup dizme falan 3 boyutlu olarak tasarlayabilirim
farketmez ama laptop alırsan cok yüksek bi bütçe ayrıman gerekir masaüstü birazdaha ucuza gelir ama para sorun deilse laptop öneririm hem yanındada taşıyabilirsinHocam ben bu sene üniye geçicem iç mimarlık için sizce 3ds max ve okul için laptop mu lazim yoksa masaüstü mü ?
8k falan bir bütçem var r4 4800h olan bir laptop alicaktimfarketmez ama laptop alırsan cok yüksek bi bütçe ayrıman gerekir masaüstü birazdaha ucuza gelir ama para sorun deilse laptop öneririm hem yanındada taşıyabilirsin
8k falan bir bütçem var r4 4800h olan bir laptop alicaktim
hocam bütçenize bi 1800tl daha ekleme sansınız olursa bu laptop u öneririm https://www.hepsiburada.com/casper-...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000QXESQ8k falan bir bütçem var r4 4800h olan bir laptop alicaktim