Neler Yeni

node.js nedir?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
At kanka en temizi bu olur zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya şimdi bu bir ransomware yani fidye virüsü anti-virüs veya anti-malware'lar bir şey yapamayabilir.

Ama tarama yap bari Malwarebytes ve AdwCleaner ile denemekten zarar gelmez.
viüstotal hiçbirşey bulmadı dosya konumuda adobenin bi şeyi ile aynı do
Hocam mesela WannaCry ransomware'i güvenli modda girip temizlenebiliyor diye biliyorum tabii bir sürü ransomware çeşidi var kimisi BIOS'a bulaşıyor ki o en belası bence kimisi normal ve güvenli modu kilitliyor kimisi format atsan da geçmiyor onları temizlemek için HDD'yi sağlam bir şekilde formatlamak gerekiyor.

O nedenle BIOS'a bulaşabilecek virüsleri engellemek için BIOS/firmware güncellemelerini yapmak gerekiyor aksatmadan işletim sistemini de güncellemek gerekiyor Windows defenderi de Windows defender artık bazı ransomware virüslerini engelleyebiliyor eskiye göre çok yol kat etti Windows defender ama ne olur ne olmaz diye bir güvenlik yazılımı kurabilirsiniz.
malwarebytes bişey bulmadı
internette adobe programları ile birlikte geldiği yazıyor adobeyi kaldırmayı deniyim

Hocam mesela WannaCry ransomware'i güvenli modda girip temizlenebiliyor diye biliyorum tabii bir sürü ransomware çeşidi var kimisi BIOS'a bulaşıyor ki o en belası bence kimisi normal ve güvenli modu kilitliyor kimisi format atsan da geçmiyor onları temizlemek için HDD'yi sağlam bir şekilde formatlamak gerekiyor.

O nedenle BIOS'a bulaşabilecek virüsleri engellemek için BIOS/firmware güncellemelerini yapmak gerekiyor aksatmadan işletim sistemini de güncellemek gerekiyor Windows defenderi de Windows defender artık bazı ransomware virüslerini engelleyebiliyor eskiye göre çok yol kat etti Windows defender ama ne olur ne olmaz diye bir güvenlik yazılımı kurabilirsiniz.
benim şuan ne yapmam gerek yok kalkmadı hala bu şey adobe ile alakası yok sanırım

Son düzenleme:

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
viüstotal hiçbirşey bulmadı dosya konumuda adobenin bi şeyi ile aynı do

malwarebytes bişey bulmadı
internette adobe programları ile birlikte geldiği yazıyor adobeyi kaldırmayı deniyim

benim şuan ne yapmam gerek yok kalkmadı hala bu şey adobe ile alakası yok sanırım
AdwCleaner ile tarama yaptın mı?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tarama bitince sonuçlar konusun da beni bilgilendirin lütfen.
11 adet sonradan yuklenen dosya buldu hepsini karantinaya aldım şimdi ne yapmalıyım

Tarama bitince sonuçlar konusun da beni bilgilendirin lütfen.
Ek Açıklama 2020-09-01 170443.png

şimdi ne yapmalıyım

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
11 adet sonradan yuklenen dosya buldu hepsini karantinaya aldım şimdi ne yapmalıyım
Karantina dan sil eğer orada yoksa bilgisayarı yeniden başlat.

Silin hocam hepsini.

Önceden yüklenmiş yazılım bölümünde ki şeyleri de silebilirsiniz eğer varsa.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Karantina dan sil eğer orada yoksa bilgisayarı yeniden başlat.

Silin hocam hepsini.

Önceden yüklenmiş yazılım bölümünde ki şeyleri de silebilirsiniz eğer varsa.
Ek Açıklama 2020-09-01 170702.png

lenovo ya ait bişey buldu bunuda sileyimmi

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Onarımı çalıştırmanızı öneririm hatalı veya bozuk bir şey varsa onu düzeltecektir sizin yerinizde olsam çalıştırırdım.
hocam şuan pc temiz gözüküyor birşeye rastlanmadı dedi ama o şey hala duruyor node.js midir nedir o hala duruyor

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye