Neler Yeni

Yardım Nokıa 6300 Batarya Durumu

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,593
İsim
Deniz Bey
Merhaba Sevgili Forum Üyeleri

Geçenlerde Bi Akrabadan Elimize 6300 Geçti, Şarjı doldurdum Pazartesi Gece Yarısından Çarşamba 10 Kadar Filan Dayandı Batarya, Bir Kaç Görüşme Yapıldı Sadece

Şimdi Bu Süre Normal Mi Değilse Orjinal Batarya Nerden Alabilirim Fikriniz Varmı ?

Whisky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mert
Discord
Whisky#1111

Geçenlerde Bi Akrabadan Elimize 6300 Geçti, Şarjı doldurdum Pazartesi Gece Yarısından Çarşamba 10 Kadar Filan Dayandı Batarya, Bir Kaç Görüşme Yapıldı Sadece

Şimdi Bu Süre Normal Mi Değilse Orjinal Batarya Nerden Alabilirim Fikriniz Varmı ?
Hocam Merhaba,
İnternetten bulunacağınızı pek sanmıyorum ama çevredeki telefonculara sorabilirsiniz.

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024

@byhorozkentli

Merhaba ! Dostum Mühtemelen Batarya'dan Kaynaklı Olabilir Efendim.. Birakcağım Link ' Den Detaylı Araştırma Yapa Bilirsiniz..

Anca '' n11.com '' Var Çoğu Yerde ' NOKIA - 6300 ' Artık Üretilmedi İçin Bu Şekilde Yardımcı Olabılırım Efendim Size ...

SAYGILARIMLA..

Top Bottom