Nokia neden piyasada yok?

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,225
Arkadaşlar ben etrafta telefoncularda Nokia araştırıyorum kime sorsam yok. Neden durum böyle? Kullanıcılar diğer telefonlara yoneliyorlar diye mi yok yoksa Nokia telefonlar kötü sorunlu o yüzden mi yok? Bir ara Nokia türkiyede çok satıyordu Nokia 6, Nokia 8 falan.

Nokia Microsoft tarafından bitirildi.

nokia gibi lg ve blackberry de mobil üretimlerini sonlandırdı. artık yoklar.

nokia gibi lg ve blackberry de mobil üretimlerini sonlandırdı. artık yoklar.
Nokia hala üretiyor ama türkiyede yok ama LG tamamen telefon üretimini bıraktı BlackBerry ne yaptı bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklarını satın aldı
Ne zaman?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklarını satın aldı
Microsoft zaten bir ara Nokiayı tamamen satın almamış mıydı?

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Nokia Lumia.
Windows Phone işletim sistemi ile batırılan bir telefon, aslında en büyük eleştiriyi uygulama mağazası almıştı.
Bundan sonra da Nokia'nın düzeldiğini hiç duymadım.

Nokia tekrar piyasaya dönmüştü HMD Global mi ne öyle bir firma ile ama kendi ayaklarına sıktılar desem yeridir.

Ürünler hem belirli ülkeler dışında çok fazla yere gitmiyordu hemde düşük donanıma yüksek fiyat ödüyordunuz, tekrar geri döndüler ama Xiaomi gibi F/P markalar var iken yine piyasada çok tutunamadılar Hindistan hariç öyle ilgi gösterdikleri bir ülke görmedim şahsen. Özellikle kamera tarafında iyi işler çıkıyordu ama yine çok çok eksikleri vardı.

Saf andorid kullanmak, fiyat politikası, parça bulunamaması, yetersiz ilgi vs.

Şu andaki Nokia'nın eski Nokia'larla alakası yok. HMD Global isimli bir firma satın aldı, o üretiyor. Android tabanlı yine.
Bir ara Türkiye'de yaygınlaştı, sonra kayboldu. Distribütörle alakalı bir durum olabilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Şu andaki Nokia'nın eski Nokia'larla alakası yok. HMD Global isimli bir firma satın aldı, o üretiyor. Android tabanlı yine.
Bir ara Türkiye'de yaygınlaştı, sonra kayboldu. Distribütörle alakalı bir durum olabilir.
Biliyorum HMD Global eski Nokia çalışanlarının kurduğu bir firma zaten

Geri