Noks Cougar Dev rus çakısı geldi

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
725
Tam açıldığında 30cm civarı uzunluğu var ama şaşırtıcı derecede hafif. Bide deri masatla strop atınca tüy kesecek keskinliğe ulaştı ve açımı gayet kolay hızlı. D2 çelik olduğu söyleniyor eğer doğruysa d2 çelik güzel bir başlangıç çeliğidir

9f75600d-9cc5-41a6-80c7-d8e943cb2ff0.webp

Hocam yanlış değilsem sizin açtığınız birkaç tane daha kamp çakısı konusu vardı. Ve belki ki konu hakkında bilgili birisiniz. Eğer elinizden gelirse bu şekildeki konularınızı da daha detaylı inceleme-rehber tadında yaparsanız süper olur bence.

Hocam yanlış değilsem sizin açtığınız birkaç tane daha kamp çakısı konusu vardı. Ve belki ki konu hakkında bilgili birisiniz. Eğer elinizden gelirse bu şekildeki konularınızı da daha detaylı inceleme-rehber tadında yaparsanız süper olur bence.
çok var bazıları gereksiz pahalı arada iyi çıkınca ben konusunu açıyorum

Güzelmiş güle güle kullan. Ben de bileme taşı aldım (su dökülen 1200 kum) bir beceremedim tüp kesecek kadar bıçak açmayı.

Güzelmiş güle güle kullan. Ben de bileme taşı aldım (su dökülen 1200 kum) bir beceremedim tüp kesecek kadar bıçak açmayı.
açı kılavuzu al dolap gibi sitelerden veya 3d yazıcıya bastır bu tarz al burada genelde 20 ile yapılır o açıyı kullanarak bilemeni yap bide taşı suda iyice beklet. Varsa deri masat at jilet gibi olmaması imkansız ama doğru açıyla bilersen. 1200 gayet yeterli bir aralık.
Ekran görüntüsü 23-02-2026 12.33.41.webp

71P6K55TVeL.webp

açı kılavuzu al dolap gibi sitelerden veya 3d yazıcıya bastır bu tarz al burada genelde 20 ile yapılır o açıyı kullanarak bilemeni yap bide taşı suda iyice beklet. Varsa deri masat at jilet gibi olmaması imkansız ama doğru açıyla bilersen. 1200 gayet yeterli bir aralık. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah reis. Dediğin gibi belki de açıdandır. Tavsiyen için teşekkür ederim ❤️

Geri