Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
sağlık açısından soruyorum
ssd ler 9 yıldır var mı ya ?Bir forumda 9 yıl kullanana rastlamıştım.
ne kadar yazdığına bağlı genel olarak 1TB ye %1 sağlıkları gidiyor render yapmayacaksan çok bir şey silip yüklemeyeceksen kullanılır 1-2 sene kadarsağlık açısından soruyorum
sadece 1 2 sene mine kadar yazdığına bağlı genel olarak 1TB ye %1 sağlıkları gidiyor render yapmayacaksan çok bir şey silip yüklemeyeceksen kullanılır 1-2 sene kadar
Öyle olan SSD dandiktir, daha doğrusu sağlık sorunu vardır.ne kadar yazdığına bağlı genel olarak 1TB ye %1 sağlıkları gidiyor render yapmayacaksan çok bir şey silip yüklemeyeceksen kullanılır 1-2 sene kadar
şu ssd beni üzer mi sağlık sorunu açısından yada kronik sorunu var mıdır https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-sandisk-240-gb-plus-sda-240g-g26-2-5-sata-3-0-fiyati,7434599.htmlÖyle olan SSD dandiktir, daha doğrusu sağlık sorunu vardır.
Pek üzmez firmware güncellemesi yapmazsan hızları düşük oluyor. birkaç kişide rastladım. Güncelleme yapmak kolay zaten, alabilirsin.şu SSD beni üzer mi sağlık sorunu açısından yada kronik sorunu var mıdır https://www.akakce.com/SSD/en-ucuz-sandisk-240-gb-plus-sda-240g-g26-2-5-sata-3-0-fiyati,7434599.html
BX500 ssdlerde bu sorun var zaten render vs yapıp oyun silip yükleyecekse 1-2 seneden fazla götüreceğini zannetmiyorum zaten %80e düştükten sonra bi esprisi kalmıyorÖyle olan SSD dandiktir, daha doğrusu sağlık sorunu vardır.
80 değil 85 altı kötü sınır 90 onun altında sıkıntı başlıyor.BX500 ssdlerde bu sorun var zaten render vs yapıp oyun silip yükleyecekse 1-2 seneden fazla götüreceğini zannetmiyorum zaten %80e düştükten sonra bi esprisi kalmıyor
firmware güncellemesi nedir acaba pek anlamıyorum ssd lerdenPek üzmez firmware güncellemesi yapmazsan hızları düşük oluyor. birkaç kişide rastladım. Güncelleme yapmak kolay zaten, alabilirsin.
Hocam biraz aratırıp öğrenebilirsin SSD driverı diyebilirim kısaca. Yüklemen gerek.firmware güncellemesi nedir acaba pek anlamıyorum SSD lerden