Neler Yeni

Normal kargo yapan satıcıya güvenmeli miyim?

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Adolf Hitler
Gtx 1080 Tİ buldum 3700'e veriyorlar furmark da iyi 70 derece 30 dk, içi açılmamış güvenlik bantı duruyor fiyat çok iyi ama işte konum uzak param güvende yapsan diyorum sahibinden kullanmıyorum diyor face sayfalarında referanslarım var diyor dolandırıcı olsa zaten aşırı ilgili olurdı esnaf sanırım dükkana gel demişti sizce alınır mı?

Yoksa Rtx 2060 mı alayım 3.500'e yine buldum güvemlik bantı duruyor ve param güvende ile yollayacak adam ve bayağı güven verdi bu adamda sizce hangisini alayım?

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Gtx 1080 Tİ buldum 3700'e veriyorlar furmark da iyi 70 derece 30 dk, içi açılmamış güvenlik bantı duruyor fiyat çok iyi ama işte konum uzak param güvende yapsan diyorum sahibinden kullanmıyorum diyor face sayfalarında referanslarım var diyor dolandırıcı olsa zaten aşırı ilgili olurdı esnaf sanırım dükkana gel demişti sizce alınır mı?

Yoksa Rtx 2060 mı alayım 3.500'e yine buldum güvemlik bantı duruyor ve param güvende ile yollayacak adam ve bayağı güven verdi bu adamda sizce hangisini alayım?
Yani 1080ti iyi ama konum uzak diyorsunuz, gidilmeyecek kadar uzak değilse bi gidip bakılabilir bence

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kangal Kangaoğlu
1080ti halen çok güçlü kart, ben olsam onu alırdım ama kimseye güven olmaz. Gidip alabilme imkanınız varsa alın, facebook'da sayfalar üzerinden çok dolandırma oluyor, güvenmemek lazım.

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
caneblat
ben 1050 ti sistemi monitör dahil 3.5 a verdim hocam bir ekran kartı icin o fiyat anlamsız

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1080ti halen çok güçlü kart, ben olsam onu alırdım ama kimseye güven olmaz. Gidip alabilme imkanınız varsa alın, facebook'da sayfalar üzerinden çok dolandırma oluyor, güvenmemek lazım.
Hocam tanıdıklar varda o da İstanbul'un bi ucundaymış keşke alabilsem ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 1050 ti sistemi monitör dahil 3.5 a verdim hocam bir ekran kartı icin o fiyat anlamsız
Pahalı mı diyorsunuz yaani hocamo.O2

Shourd

80+ Gold
şimdi ilk olarak sorunuzu cevaplim kargoya verirken görüntülü arayabilirmi bi sorun ayrıca mümkünse ses kaydı alın ve parayı yollarken açıklamaya belirtin benim taqvsiyemse sahibinden üzerinden temiz rx 5700xt 8gb kart almanız mis gibi kart AFMF de destekliyor hem ayrıca param güvende ile alma şansınız daha yüksek

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Adolf Hitler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bencede pahalı birde hangi oyunu oynacaksınız o kartla
Hocam 1080 Tİ dan bahsediyoruz bu fiyata fırsat bence şuan piyasası 5 binlerde Abdullah abi bile videosunda 3800 e aldım video yapmıştı

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
caneblat
Hocam 1080 Tİ dan bahsediyoruz bu fiyata fırsat bence şuan piyasası 5 binlerde Abdullah abi bile videosunda 3800 e aldım video yapmıştı
50 serisi cıkınca zaten dahada düşecek ama siz bilirsiniz yinede ne oynıcaıgnıza baglı fps oyunlarında cok is yapmaz

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Adolf Hitler
50 serisi cıkınca zaten dahada düşecek ama siz bilirsiniz yinede ne oynıcaıgnıza baglı fps oyunlarında cok is yapmaz
Hocam Türkiye gibi bi yerde 2. El piyasasında fiyat mı düşer onca fırsatçı varken

şimdi ilk olarak sorunuzu cevaplim kargoya verirken görüntülü arayabilirmi bi sorun ayrıca mümkünse ses kaydı alın ve parayı yollarken açıklamaya belirtin benim taqvsiyemse sahibinden üzerinden temiz rx 5700xt 8gb kart almanız mis gibi kart AFMF de destekliyor hem ayrıca param güvende ile alma şansınız daha yüksek
Hocam adam esnaf ondan alışveriş yapanlara sordum sorun sıkıntı yaşamadım diyorlar 2-3 defa alışverişim oldu diyorlar,görüntülü de ararım sıkıntı yok diyor diyorlar bence almak mantıkkı çünkü 2060 dan bayağı güçlü ve 2080 e denk performans yaani

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Ali Mert Okuducu

Hangi gruptaymis? Referans varsa sorun yaşamazsınız

Shourd

80+ Gold
Hocam Türkiye gibi bi yerde 2. El piyasasında fiyat mı düşer onca fırsatçı varken

Hocam adam sanırım esnaf ondan alışveriş yapanlara sordum sorun sıkıntı yaşamadım diyorlar görüntülü de aradım diyorlar bence almak mantıkkı çünkü 2060 dan bayağı güçlü ve 2080 e denk performans yaani
yani abartmayalım kartın gücünü o kadar 2070 civarı dersek daha doğru olur ama dediğim gibi teknoloji yoksunu biraz ondan dolayı 5700xt önermiştim ha istiyorum derseniz alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,922
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom