7-8 kişiye sordum sorun sıkıntı yok diyorlar grup demeyelimde bir sürü gruba üye benim gibiHangi gruptaymis? Referans varsa sorun yaşamazsınız
Harbi yav Rtx serisi bile değil iken.50 serisi ile 1080ti piyasasının arasında nasıl bir ilişki olabilir? 10 sene öncesinin kartı. Daha neler duyacağız bakalım.
Bende gruplarda varım o yüzden sordum. Özelden yazarmisiniz Facebook adını satıcının7-8 kişiye sordum sorun sıkıntı yok diyorlar grup demeyelimde bir sürü gruba üye benim gibi
Yanlış yazmışım 2070 işte ama oda çok pahalıyani abartmayalım kartın gücünü o kadar 2070 civarı dersek daha doğru olur ama dediğim gibi teknoloji yoksunu biraz ondan dolayı 5700xt önermiştim ha istiyorum derseniz alabilirsiniz
evet arkadaşım istersen alabilirsin ama dediğim gibi bu fiyatlara önerim rx 5700xt ha dersenki öneri istemiyorum kart konusunda bana alıcağım adam hakkında ve olası sorunlar bilgi ver dersen sorabilirsin sadece senin için öneri yapmıştımYanlış yazmışım 2070 işte ama oda çok pahalı
Sıkıntı yok tavsiye ve bilgiyi her türlü verebilirsin bakalım şuan 4 bin TL'ye Rtx 4060 buldum param güvende ile yollarsa alacağımevet arkadaşım istersen alabilirsin ama dediğim gibi bu fiyatlara önerim rx 5700xt ha dersenki öneri istemiyorum kart konusunda bana alıcağım adam hakkında ve olası sorunlar bilgi ver dersen sorabilirsin sadece senin için öneri yapmıştım
evet arkadaşım istersen alabilirsin ama dediğim gibi bu fiyatlara önerim rx 5700xt ha dersenki öneri istemiyorum kart konusunda bana alıcağım adam hakkında ve olası sorunlar bilgi ver dersen sorabilirsin sadece senin için öneri yapmıştım
Hocam Fake Referans muhabbetleri dönüyormuş şimdi bide ondan korkuyorum adam da pek öyle dolandırıcı tipi yok gibi yaani hani olur ya siz de denk gelmişsiniz dir sana TC'mi atayım derler yok karım polis falan derler sonra bide aşırı derecede ilgili olurlar şöyle yapıcan ondan sonra bunu yapıcan felan diyede bir sürü şey derler bu adamda sezemedim fake referans ile karşılaşan oldu mu hiç?Bende gruplarda varım o yüzden sordum. Özelden yazarmisiniz Facebook adını satıcının