Neler Yeni

Normal kargo yapan satıcıya güvenmeli miyim?

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Kenan Çelik
50 serisi ile 1080ti piyasasının arasında nasıl bir ilişki olabilir? 10 sene öncesinin kartı. Daha neler duyacağız bakalım.

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Adolf Hitler
Hangi gruptaymis? Referans varsa sorun yaşamazsınız
7-8 kişiye sordum sorun sıkıntı yok diyorlar grup demeyelimde bir sürü gruba üye benim gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

50 serisi ile 1080ti piyasasının arasında nasıl bir ilişki olabilir? 10 sene öncesinin kartı. Daha neler duyacağız bakalım.
Harbi yav Rtx serisi bile değil iken.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
948
İsim
Ali Mert Okuducu
7-8 kişiye sordum sorun sıkıntı yok diyorlar grup demeyelimde bir sürü gruba üye benim gibi
Bende gruplarda varım o yüzden sordum. Özelden yazarmisiniz Facebook adını satıcının

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Adolf Hitler
yani abartmayalım kartın gücünü o kadar 2070 civarı dersek daha doğru olur ama dediğim gibi teknoloji yoksunu biraz ondan dolayı 5700xt önermiştim ha istiyorum derseniz alabilirsiniz
Yanlış yazmışım 2070 işte ama oda çok pahalı

Shourd

80+ Gold
Yanlış yazmışım 2070 işte ama oda çok pahalı
evet arkadaşım istersen alabilirsin ama dediğim gibi bu fiyatlara önerim rx 5700xt ha dersenki öneri istemiyorum kart konusunda bana alıcağım adam hakkında ve olası sorunlar bilgi ver dersen sorabilirsin sadece senin için öneri yapmıştım

XattacKeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ufuk İPAR
Merhaba,

EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 GAMING 11GB ile aranıza katılıyorum bana göre kartların Aziz YILDIRIMI 'dır. çok memnunum ve yükseltmeyi de düşünmüyorum GTA VI performasını da merak etmiyor değilim.

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Adolf Hitler
evet arkadaşım istersen alabilirsin ama dediğim gibi bu fiyatlara önerim rx 5700xt ha dersenki öneri istemiyorum kart konusunda bana alıcağım adam hakkında ve olası sorunlar bilgi ver dersen sorabilirsin sadece senin için öneri yapmıştım
Sıkıntı yok tavsiye ve bilgiyi her türlü verebilirsin bakalım şuan 4 bin TL'ye Rtx 4060 buldum param güvende ile yollarsa alacağım 😀

Ğ Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Adolf Hitler
Bende gruplarda varım o yüzden sordum. Özelden yazarmisiniz Facebook adını satıcının
Hocam Fake Referans muhabbetleri dönüyormuş şimdi bide ondan korkuyorum adam da pek öyle dolandırıcı tipi yok gibi yaani hani olur ya siz de denk gelmişsiniz dir sana TC'mi atayım derler yok karım polis falan derler sonra bide aşırı derecede ilgili olurlar şöyle yapıcan ondan sonra bunu yapıcan felan diyede bir sürü şey derler bu adamda sezemedim fake referans ile karşılaşan oldu mu hiç?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,681
İsim
Hacı
Hangi şehirde?

Top Bottom