Killer cats
80+
- Reaksiyon skoru
- 146
8/8 16 gb ram var normalde bios da gözüküyor burda gözükmüyor nasıl çözülür bu
exp profilleri var anakartında profilinden düzenleyebilirsin sanırım laptop cihazın, o yüzden olur böyle şeylerAlıntıyı görüntüle
8/8 16 gb ram var normalde bios da gözüküyor burda gözükmüyor nasıl çözülür bu
Tamamdır hocam teşekkür ederim8 lik kısmı donanıma ayrılmış. Yani biostan yaptığın ayar ile ramini entegre grafik birimine atamışsın.
Entegre grafik birimini de kapatmışsın.
Biostan en düşük miktar seçerek düzeltebilirsin.
Cihazım masaüstü hocam bakayım o dediğinize saolunexp profilleri var anakartında profilinden düzenleyebilirsin sanırım laptop cihazın, o yüzden olur böyle şeyler
mhz profilin MT yazıyor o yüzden dedim brom mt genelde laptoplarda yazar, anakarttan kaynaklıda olabilir brom kusura bakmaTamamdır hocam teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cihazım masaüstü hocam bakayım o dediğinize saolun
Yok hocam ne kusurumhz profilin MT yazıyor o yüzden dedim brom mt genelde laptoplarda yazar, anakarttan kaynaklıda olabilir brom kusura bakma![]()
Hocam onu nasıl düzeltecem ya bakıyorum da biosta bulamadım entegre grafik birimi diye bir şey yani8 lik kısmı donanıma ayrılmış. Yani biostan yaptığın ayar ile ramini entegre grafik birimine atamışsın.
Entegre grafik birimini de kapatmışsın.
Biostan en düşük miktar seçerek düzeltebilirsin.
anakartına girince OC yazan kısımdan düzeltebilirsinYok hocam ne kusuru
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onu nasıl düzeltecem ya bakıyorum da biosta bulamadım entegre grafik birimi diye bir şey yani