North bayou f80 kolu suntalam masa taşır mı?

Realdrone

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar elimde şöyle bir masa var. Değiştireceğim ancak hemen değil. Monitörüm için North bayou f80 almak istiyorum ama bu masayla sorun yaşar mıyım diye merak ediyorum. Fotoğraflı kullanıcı yorumlarını inceledim benim masanın kalınlığında masalarla kullananlar çok vardı. Chatgpt'ye sordum, masa ölçülerini verdim. Kullanırsın ama uzun vadede o bölgeden çatlama yapabilir diyor. O yüzden ufak (2cm kalınlıkta) ek bir MDF veya bambu kesme tahtasıyla kelepçenin denk geleceği bölgeyi kalınlaştırıp kuvveti azaltarak uzun vadede sorunsuz kullanırsın diyor. Sizce o bölgeye kalınlaştırma yapmadan da kullanabilir miyim?

Ekler

• 1762552205404.webp
    1762552205404.webp
    7.6 KB · Hit: 10
Arkadaşlar elimde şöyle bir masa var. Değiştireceğim ancak hemen değil. Monitörüm için North bayou f80 almak istiyorum ama bu masayla sorun yaşar mıyım diye merak ediyorum. Fotoğraflı kullanıcı yorumlarını inceledim benim masanın kalınlığında masalarla kullananlar çok vardı. Chatgpt'ye sordum, masa ölçülerini verdim. Kullanırsın ama uzun vadede o bölgeden çatlama yapabilir diyor. O yüzden ufak (2cm kalınlıkta) ek bir MDF veya bambu kesme tahtasıyla kelepçenin denk geleceği bölgeyi kalınlaştırıp kuvveti azaltarak uzun vadede sorunsuz kullanırsın diyor. Sizce o bölgeye kalınlaştırma yapmadan da kullanabilir miyim?
sorunsuz kullanırsında inanılmaz sallanır mouseyi oynatırken bile monitör düşecel gibi olur bende tank gibi masa var yine sallanma oluyordu

Masam duvara dayanıyor ama duvarı delmek ekstra uğraştırıcı olacağı için pek istemiyorum. Bir de masamın yerini değiştirme ihtimalim da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıp almamak konusunda inanılmaz kararsızım ya.
al kalsın kullanmasan bile bende şuan 2 tane var köşede duruyor dünyanın en iyi icadı

nb ürünlerinde sıkıştırma ve vidalama mevcut.
Ben çift kolluyu masa (teka marka) herhangi bir yerinden sıkıştırma mümkün olmadığı için -destek kirişlerinde müsait pozisyon yok- vidalama ile yaptım.
ben ekran 24 mobiuz benq diğer ekran 27 msi gram ne masa kıpırdıyor ne ekranlar.
vidalama yapabilirsiniz.

Ben çift kolluyu masa (teka marka) herhangi bir yerinden sıkıştırma mümkün olmadığı için -destek kirişlerinde müsait pozisyon yok- vidalama ile yaptım.
ben ekran 24 mobiuz benq diğer ekran 27 msi gram ne masa kıpırdıyor ne ekranlar.
vidalama yapabilirsiniz.
arkadaşın masası elverişli değil bende kullandım o masadan olmaz.

vidalama yapabilirsiniz.
Vidalama yolunu da düşüneceğim. Muhtemelen öyle daha da sağlam olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,875
Üyeler
184,067
Son üye
BiGDreAM06
Geri