Çözüldü✓ North bayou F80 monitör standı modeli

Reaksiyon skoru
4
Ben North Bayou F80 alacağım fakat birkaç model olduğunu görüyorum. 2023-2024-2025 aralarında bir fark var mıdır bilmiyorum. Bilen varsa farkları söylerseniz iyi olur.

Arasındaki farkı bilmiyorum ama bu modeli kullandım, bir süre sonra gevşeme yapıyor eklem yerlerinde.

Hangi model 2023 mü
ben 2021'den 2023'e kadar kullandım. ilk 6 ay sorun yoktu, kalan 1 buçuk sene gevşek kullandım. Düşme ya da monitörün sarkması gibi sorunlar olmadı ama sallanma vardı çok. eklem yerlerinden sallanıyordu.

Bende aldım geçen 2025 model yazanından. Alacaksanız 2025 alın 2023 Edition yazanlar 2023 üretim ürünler monitör standları amortisörlü olduğu 2 yılda o amortisörler kullanılmasa bile eskiyor ve ürünün kullanım ömrünü kısaltıyor, onun dışında renk ve ufak tasarım farkları varmış.

Hiç tavsiye etmiyorum önceden twisted mindsin standını kullanıyordum sistemi satarken onu da verdim. Şimdi F80 aldım ama hiç memnun değilim

Ben North Bayou F80 alacağım fakat birkaç model olduğunu görüyorum. 2023-2024-2025 aralarında bir fark var mıdır bilmiyorum. Bilen varsa farkları söylerseniz iyi olur.
f80 milli standımız bunu alıpta kotu diyen gormedim

h100 daha mantıklı. Öne doğru bir tık daha uzanabiliyor ve asansörü sayesinde daha yukarılara çıkabiliyor.

Geri