Yardım Monitör kolu North Bayou f80

Hxskyz

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba yaklaşık 2 gün önce north bayou f80 monitör kolunu kurmaya çalışıyorum fakat masanın altındaki etekten dolayı kuramıyorum. Sebebide şu kolu sabitlemek için gelen kelepçeyi masanın altından ucunda vana olan birşeyle sabitlemek gerekiyor fakat bahsettiğim masa eteği vananın dönmesini engelliyor. bu vana sökülebilen bir şey mi zorlayıp kırmak istemiyorum belki daha önce bu sorunla karşılaşan birisinden yardım alabileceğimi düşündüm. konuyla ilgili yardım ederseniz minnettar olurum.

görsel amaçlı:

1762999206081.webp

Ekran görüntüsü 2025-11-13 044654.webp

Bahsettiğim *vana*

Ekler

• 1762999152619.webp
    1762999152619.webp
    9.9 KB · Hit: 13
Anladım ben seni de o vana dediğin siyah şey sert plastik değil mi? Eğe al bir tane onunla törpüle veya kes bir kısmını. Mesela büyük O şeklinden törpüleyerek küçük o kıvamına getir. sonra tekrar sıkarak sabitle.

Merhaba yaklaşık 2 gün önce north bayou f80 monitör kolunu kurmaya çalışıyorum fakat masanın altındaki etekten dolayı kuramıyorum. Sebebide şu kolu sabitlemek için gelen kelepçeyi masanın altından ucunda vana olan birşeyle sabitlemek gerekiyor fakat bahsettiğim masa eteği vananın dönmesini engelliyor. bu vana sökülebilen bir şey mi zorlayıp kırmak istemiyorum belki daha önce bu sorunla karşılaşan birisinden yardım alabileceğimi düşündüm. konuyla ilgili yardım ederseniz minnettar olurum.

görsel amaçlı:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bahsettiğim *vana*
A

Arasına tahta kat sıkıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,175
Üyeler