Neler Yeni

Çözüldü✓ North Bayou NB F80 - MSI G274QPX Monitöre Uymuyor Ne Yapabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İhsan Abi
Merhabalar,

MSI G274QPX Monitörüm var ve bildiğim kadarıyla monitörün 75 x 75 VESA desteği bulunuyor bundan dolayı bende çok fazla iyi değerlendirme almış olduğu için North Bayou NB F80 satın aldım bugün geldi.

Montajlamaya çalıştım fakat ne yaptıysam olmadı biraz araştırdıktan sonrasında tam emin olmamakla birlikte şu videoyu gördüm; TIKLA

Şimdi benim kafam iyice karıştı ben mi yapamadım yoksa bu videodaki adaptöre mi ihtiyacım mı var bilemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum

Durumu daha iyi anlayabilin diye fotoğrafları bırakıyorum aşağıya;

Ekler

• IMG_7733.jpeg
    IMG_7733.jpeg
    1.6 MB · Hit: 26
  • IMG_7734.jpeg
    IMG_7734.jpeg
    1 MB · Hit: 21
  • IMG_7735.jpeg
    IMG_7735.jpeg
    1.1 MB · Hit: 21
  • IMG_7736.jpeg
    IMG_7736.jpeg
    1.6 MB · Hit: 21

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Sezer
Dostum monitörün kutu içinde yükseltme vidası olması lazım o vidaları 4 köşeye takıp sonra standı o vidalara montajlayacaksın

Ekler

• in-the-box-large.jpg
    in-the-box-large.jpg
    145.9 KB · Hit: 19

brsokcu

80+ Bronze
Dostum monitörün kutu içinde yükseltme vidası olması lazım o vidaları 4 köşeye takıp sonra standı o vidalara montajlayacaksın
olamz yine 75x75 bir vesa standartına sahip olur. İade et 75x75 i 100x100 e ceviren adaptörler çok pahalı ve bulunmuyor. 75X75 monitör kolu bul

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emre
Merhabalar,

MSI G274QPX Monitörüm var ve bildiğim kadarıyla monitörün 75 x 75 VESA desteği bulunuyor bundan dolayı bende çok fazla iyi değerlendirme almış olduğu için North Bayou NB F80 satın aldım bugün geldi.

Montajlamaya çalıştım fakat ne yaptıysam olmadı biraz araştırdıktan sonrasında tam emin olmamakla birlikte şu videoyu gördüm; TIKLA

Şimdi benim kafam iyice karıştı ben mi yapamadım yoksa bu videodaki adaptöre mi ihtiyacım mı var bilemedim.

Yardımlarınızı bekliyorum

Durumu daha iyi anlayabilin diye fotoğrafları bırakıyorum aşağıya;
Hocam tüm olasılıkları denediğinize emin misiniz? Nedense bana olur gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tüm olasılıkları denediğinize emin misiniz? Nedense bana olur gibi geliyor

Ekler

• IMG_7734.jpeg
    IMG_7734.jpeg
    1,003.4 KB · Hit: 20
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Taha
evet arkadaşın dediği gibi, aynı kolun beyaz olanını taktım 2 hafta önce, ölçüler uyuyor, belki kolun kutusundaki uzun vidalara takozları takman gerekiyordur.

Falcon78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Sezer
olamz yine 75x75 bir vesa standartına sahip olur. İade et 75x75 i 100x100 e ceviren adaptörler çok pahalı ve bulunmuyor. 75X75 monitör kolu bul
Ne çok biliyorsunuz arkadaş aynı monitörden var kullanıyorum monitör koluyla, o yükseltme vidalarını takınca 75x75 veya 100x100 desteği olan her türlü kol montajı destekleniyor.

North Bayou NB F80'nin 75x75 ve 100x100 desteği var. sadece yükseltme vidalarını takması lazım o kadar.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Msiların vida girişleri genelde kısa oluyor o yüzden nb iki çeşit yükseltme vidası koyuyor ben de ilk seferde yapamadım bol geldi gibi oldu, sonra yükseltme vidalarını buldum, vidalara önce yükseltici yuvayı koyacaksın öyle monitöre vesayı montajlayacaksın, vidayı vesa deliğinden geçir yükselticiyi koy vidala olursa ağırlık vidalara biniyor bir yerde pıt eder sisteme yazık olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
İhsan Abi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz gibiymiş bu konuyu açtığım sırada MSI Destek kısmında ticket açmıştım onlarda yazdılar yükseltme vidaları ile harika oldu

North Bayou satın alırken hem 75x75 hemde 100x100 desteği olduğunu görmüştüm dediğiniz doğru değil

Hocam yükseltme vidasız 2 saat harcadım gerçekten olmuyor hiçbir şekilde

Ne çok biliyorsunuz arkadaş aynı monitörden var kullanıyorum monitör koluyla, o yükseltme vidalarını takınca 75x75 veya 100x100 desteği olan her türlü kol montajı destekleniyor.

North Bayou NB F80'nin 75x75 ve 100x100 desteği var. sadece yükseltme vidalarını takması lazım o kadar.
Haklısın, konudan alakasız monitör ile ilgili fikirlerin neler merak ettim bu benim ilk satın aldığım ips 240 hz monitörüm dolayısıyla iyi mi kötü mü karşılaştıramıyorum...

Top Bottom