Neler Yeni

Çözüldü✓ Northbayou f80 (düzeltme; aldım)

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Volkan
arkadaşlar masanın kalınlığı 2cm tutar mı acaba monitörün ayağı aşındı daha yeni sayılır birde klavye yanduruyor o yüzden monitöre çarpıyor oad aşındırıyor grinin altından siyah çık sanki araba güneş yanığı olmuş gibi en basit örneği bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

……

ve sağa sola çevirirken masa maalesef dokulu parlak değil tutmuyor masayı
IMG_0963.jpeg

backdoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Murathan
arkadaşlar masanın kalınlığı 2cm tutar mı acaba monitörün ayağı aşındı daha yeni sayılır birde klavye yanduruyor o yüzden monitöre çarpıyor oad aşındırıyor grinin altından siyah çık sanki araba güneş yanığı olmuş gibi en basit örneği bu

……

ve sağa sola çevirirken masa maalesef dokulu parlak değil tutmuyor masayıAlıntıyı görüntüle
Yer neresiydi hocam

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,381
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,708
İsim
Emre
Discord
necromancerr

……

ve sağa sola çevirirken masa maalesef dokulu parlak değil tutmuyor masayıAlıntıyı görüntüle
Monitör dell değil mi ?
Şu ayaktan nefret ediyorum aynısından vardı hep sıkıntısını çektim monitör ayağının North Bayou muhtemelen takılır (kesin konuşmayayım)

Top Bottom